Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Centralt kontor Centralt kontor
Friskvård Friskvård
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Ny Teknik Ny Teknik

Kreativ Webbutvecklare till elskling.se, Stockholm

På elskling.se får du chansen att jobba med webbutveckling och webbdesign i spännande projekt i ett företag som ligger i framkant.

Arbetsgivare Elskling AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-09-06

Frågor om jobbet

Madelene Larsson
Kontakta din rekryterare

Madelene Larsson

0720030675

På elskling.se får du chansen att jobba med webbutveckling och webbdesign i spännande projekt i ett företag som ligger i framkant.

Vill du jobba i ett utvecklingsinriktat bolag i en bred roll och lockas av ny teknik och design? Varmt välkommen till vår gemenskap! Här blir du en värdefull kollega där idéer uppskattas och tas tillvara. Elskling kännetecknas av en familjär och trivsam organisation där kollegor trivs och har roligt tillsammans.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Kontoret ligger mitt i centrala Stockholm, ett stenkast från T-centralen. Här kommer du att få:

  • bidra till att förenkla för privatpersoner och företag att välja bland över 5000 elavtal
  • jobba med ny teknik och utveckling av Elskings alla produkter
  • bli en del av ett bolag där startup-anda och öppet klimat råder 
  • möjlighet att utvecklas utifrån dina intressen

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • webbutveckling, webbdesign och underhåll av webbsidor
  • kodning i HTML5, CSS3
  • programmering i JavaScript
  • delta i mindre och större utvecklingsprojekt

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Det är totalt 16 anställda på företaget och i ditt närmast team får du arbeta med 4 andra ambitiösa utvecklare. Det blir ett varierat arbete där du får jobba med både design och programmering i olika spännande projekt som är kopplade till alla Elsklings produkter; elskling.se, elskling.no, företagstjänster och jämförsäkring.se.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du är en utvecklingsinriktad person som drivs av ditt intresse för UX-design/webbdesign. Du gillar att arbeta i team och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter till andra. Du har erfarenhet webbdesign och webbutveckling i CSS, Javascript och HTML tidigare. Har du programmeringskunskaper i PHP är det meriterande, men inget krav. Har du skapat konsumentanpassade webbsidor är detta också ett plus.

Om Elskling AB

Elskling AB grundades och drivs av fem Civilingenjörer från KTH som efter några års erfarenhet från näringslivet samlades kring idén om att det behövs en oberoende och heltäckande tjänst av hög kvalitet för att öka transparensen på den svenska elmarknaden.

Teamet bakom elskling.se består av en diversifierad grupp individer med gedigen erfarenhet inom strategi-och affärsutveckling, finans, teknologisk utveckling samt specifik erfarenhet från den svenska, men även den europeiska elmarknaden.

Sedan starten 2007 har elskling.se hjälpt över 700 000 svenska hushåll att jämföra och byta elavtal på elskling.se

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Arbetsgivare Elskling AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-09-06

Frågor om jobbet

Madelene Larsson
Kontakta din rekryterare

Madelene Larsson

0720030675

Räkna ut avståndet till jobbet


Gamla Brogatan 19


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden