Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Lunchförmån Lunchförmån
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter

Kredithandläggare till Bluestep Bank

Nu söker vi en kredithandläggare bolån till BlueStep Bank i centrala Stockholm. Låter det intressant för dig? Sök här!

Arbetsgivare BlueStep Bank
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-09-10

Frågor om jobbet

Goitom Semere
Kontakta din rekryterare

Goitom Semere

0707386709

Nu söker vi en kredithandläggare bolån till BlueStep Bank i centrala Stockholm. Låter det intressant för dig? Sök här!

Vill du arbeta på en kreditavdelning som är framåtlutad och ser framtida möjligheter? Har du ett mål att utvecklas tillsammans med en utmanare inom bank och finans? BlueStep Bank växer och vill nu utöka verksamheten med en kredithandläggare. Är detta något för dig? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Söker du ett företag som är i framkant och där kulturen präglas av entreprenörskap och affärsmässighet?
BlueStep Bank har i drygt tio år utmanat en traditionell bankbransch och har stora ambitioner att fortsätta växa. På BlueStep Bank har vi enormt nöjda kollegor och kunder och arbetsglädjen är i fokus. Du erbjuds ett förmånspaket med bl.a. friskvårdsbidrag på 3000 kr/år, rikskort 1000 kr/månad, sjukförsäkring samt tjänstepension.

För rätt person finns stora möjligheter till personlig utveckling och en riktigt spännande karriär inom finansbranschen.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • I rollen som kredithandläggare har du mandat att bevilja de ärenden du själv handlägger.
  • Du kommer arbeta för att bibehålla hög kvalité i kreditportföljen.
  • Du är aktivt involverad i effektivisering och processutveckling för att fortsätta utveckla kreditavdelningen.
  • Du kommer stötta bolånehandläggarna i deras arbete och agera bollplank i komplicerade frågor. Samt vara involverad vid intern utbildningar.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är placerad i BlueStep Banks ljusa och moderna, nya lokaler i centrala Stockholm. Bolaget består idag av 200 anställda, varav 150 i Stockholm. Som kredithandläggare ingår du i en grupp om ca 10 personer. Som nyanställd får du en gedigen utbildning med information och verktyg för att på ett effektivt sätt komma in i din nya roll.

Tjänsten är på heltid och startar efter sommaren.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av bolån och kunskaper om hela processen i bolånekreditgivningen. Som person är du noggrann, strukturerad och har hög integritet. Du har stor påverkan på egna kreditbeslut genom individuella bedömningar, vilket innebär att du är självgående med ett starkt driv och gillar att arbeta i en flexibel och utmanande miljö. Du talar och skriver god svenska och engelska. Det är meriterande för tjänsten om du har SwedSec - licensiering för bolån.

Om BlueStep Bank

BlueStep har funnits i Sverige sen 2005 och vi erbjuder bolån, privatlån och sparkonton. I dagsläget har vi drygt 60 000 kunder och av dem är ca 16 000 bolånekunder. Det som våra bolånekunder har gemensamt är att de nekats lån av de traditionella bankerna. Vårt mål är att hjälpa våra kunder få grepp om sin nuvarande ekonomiska situation. Ofta kan vi sänka kundens månadsbetalningar genom att lösa dyra lån och krediter. Det är också vår vision att de ska bli oberoende av oss genom att skapa en mer stabil ekonomisk situation. Många av BlueSteps tidigare kunder har lyckats med detta och på så vis blivit accepterade av de traditionella bankerna på nytt.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Arbetsgivare BlueStep Bank
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-09-10

Frågor om jobbet

Goitom Semere
Kontakta din rekryterare

Goitom Semere

0707386709

Räkna ut avståndet till jobbet


Sveavägen 163


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden