TNG

Kredithandläggare till stort bolag i Stockholm

Söker du nya utmaningar som kredithandläggare och vill jobba på ett stort bolag i Stockholm? Kan du starta omgående? Läs mer här!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-12-10
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Pernilla Ek
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Söker du nya utmaningar som kredithandläggare och vill jobba på ett stort bolag i Stockholm? Kan du starta omgående? Läs mer här!

Vill du bli en del av ett team inom kreditbedömning på ett stort internationellt bolag där du självständigt får bedöma och besluta i dina kreditärenden och arbeta inom ditt geografiska område? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som kredithandläggare kommer du att få jobba nära verksamheten och du blir en del av ett team på 9 kredithandläggare. Du kommer ha mycket kundkontakt med fokus på den svenska marknaden, där du ansvarar för och genomför kreditbedömningar av företagskunder. 

Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig till mars 2020. Vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner när du blir konsult hos oss.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som kredithandläggare kommer du att: 

  • analysera och kreditbedöma nya och befintliga företagskunder på den svenska marknaden
  • fatta självständiga beslut i kreditärenden inom ramarna för din beslutanderätt
  • hantera kreditlimiter och kreditutnyttjande
  • ha daglig kommunikation med företagskunder i kreditärenden
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid och förväntas starta omgående och pågå fram till och med mars 2020. Vår kund sitter i fina lokaler på Kungsholmen i Stockholm och du blir en del av ett team på 9 personer inom kreditbedömning. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att bli aktuell för tjänsten som kredithandläggare tror vi att du har minst tre års erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter mot företagskunder. Du kommer främst att jobba mot den svenska marknaden men med inslag av internationella företagskunder, därför är det viktigt att du har goda kunskaper, både skriftligt och muntligt, i svenska och engelska. Vi ser att du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller liknande.

Utöver goda kunskaper inom MS Excel som är ett av dina arbetsverktyg ser vi gärna att du tidigare har jobbat med UC och deras olika tjänster, så som UC Ansök, UC Select och UC Spectra då dessa kommer att användas dagligen. 

Som person behöver du vara noggrann, flexibel och strukturerad då du kommer att jobba med flera processer samtidigt. Vidare trivs du att samarbeta med andra och har en god kommunikativ förmåga då du har många kontaktytor både internt och externt. 

Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-12-10
Pernilla Ek
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Räkna ut avståndet till jobbet


Västra Järnvägsgatan 15, Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig