TNG

Kundfokuserad fastighetsförvaltare

Affärsinriktad fastighetsförvaltare med teknisk bakgrund sökes till Örebroporten Fastigheter i Örebro.

Arbetsgivare Örebroporten
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-08-04
Friskvård Friskvård
Utbildnings&shybudget Utbildnings­budget
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Centralt kontor Centralt kontor
Eva Sahlin
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Affärsinriktad fastighetsförvaltare med teknisk bakgrund sökes till Örebroporten Fastigheter i Örebro.

Vi söker nu en fastighetsförvaltare till Örebroporten vars affärsidé är att aktivt utveckla miljöer som stärker Örebro. På Örebroporten kommer du att vara delaktig i Örebros expansion och bidra till samhällsnytta. Örebroporten finns i fina lokaler vid Behrn Arena i centrala Örebro. Du får stora möjligheter att utvecklas i din roll som fastighetsförvaltare och ansvara för ett antal unika fastigheter. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

En spännande roll på en kreativ och positiv arbetsplats som präglas av ömsesidig respekt mellan kollegor. I teamet ingår fem förvaltare, ett nära samarbete med drifttekniker, några specialister samt en förvaltningsassistent och du rapporterar till fastighetschefen. Du kommer att ansvara för ett antal "egna" fastigheter och är Örebroportens företrädare i fastighetsfrågor gentemot hyresgäster, myndigheter, leverantörer och entreprenörer på de fastigheter du förvaltar.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 • Helhetsansvar för ekonomin avseende budget, uppföljning och resultat.
 • Att vara kravställare avseende projekt, upphandlingar och andra fastighetsknutna avtal på övergripande nivå.
 • Ansvar för avtal gällande skötsel, service, FM-avtal e t c.
 • Ansvar för underhållsplaner.
 • Ansvar i samverkan med hyresansvarig och uthyrningsansvarig för uthyrning av vakanta lokaler, avtalsskrivning mot hyresgäst, gränsdragningslista, FM-avtal mot kund, betalplaner mot HG, hyresförhandling, upprättande av projektavtal samt in- och utflyttning.
 • Uppföljning av energi mot budget, återkommande felanmälningar, systematiskt brandskyddsarbete samt inrapportering av energi till myndigheter.

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som fastighetsförvaltare har du mycket kontaktytor både externt och internt på Örebroporten. Du får möjlighet att samarbeta med människor med hög kompetens och den senaste tekniken inom fastighetsområdet.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har en fastighetsteknisk bakgrund från installations-, fastighets- eller byggbranschen. Det är meriterande om du har erfarenhet från VVS, el, ventilation och/eller styr- och reglerteknik. Du har också ett intresse för ny teknik inom fastighetsområdet.

Du har en stark egen drivkraft och trivs med många olika kontaktytor. Vidare så är du kommunikativ och lösnings- och utvecklingsorienterad. Du är också en person som trivs att arbeta både självständigt och tillsammans med andra.

Som medarbetare hos oss så lever du upp till vår värdegrund och vårt varumärkeslöfte:

Vårt varumärkeslöfte

 • Vi ser nya möjligheter
 • Vi är lyhörda, affärsmässiga och modiga
 • Vi bygger förtroende genom vårt arbete
 • Vi är stolta, kompetenta och pålitliga
 • Vi tar ett stort ansvar för den totala upplevelsen av oss som bolag

Vår värdegrund

 • I vår roll som medarbetare & kollega på Örebroporten har, och tar, vi alla ansvar för varandra
 • När jag är mitt uppe i min roll och utför mitt uppdrag gör jag det på ett sätt som också skapar förutsättningar för andra
 • När vi arbetar för Örebroportens mål vet vi att det är just samordningen och samarbetet som stärker vår företagskultur
Örebroporten

Örebroporten

Örebroporten Fastigheter AB är ett helägt kommunalt fastighetsbolag. Vår affärsidé är att aktivt utveckla miljöer som stärker Örebro. Bolaget ägs av Örebro Rådhus AB och förvaltar en uthyrbar area om cirka 400 000 kvm.
Örebroporten erbjudet ett rikt utbud av lokaler till verksamheter med lokalisering i Örebro kommun. Vi har både gammalt och nytt i vårt bestånd och strävar efter att skräddarsy lokaler efter kundens behov.
Örebroporten har en liten och väl sammansvetsad organisation med ett 40-tal medarbetare. Alla sitter tillsammans i gemensamma lokaler på Orvar Bergmarks plats 2 B.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Örebroporten
Arbetsgivare Örebroporten
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-08-04
Eva Sahlin
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Räkna ut avståndet till jobbet


Orvar Bergmarks Plats 2E, 702 23 Örebro


map

Andra jobb som kanske passar dig