TNG
Erfaren kundservicemedarbetare 50% till Stockholm

Erfaren kundservicemedarbetare 50% till Stockholm

Nu söker vi en erfaren kundservicemedarbetare på deltid till vår kund i Solna, Stockholm. Välkommen med din ansökan!

Har du flera års erfarenhet av kundservicearbete och dessutom en bakgrund inom finans? Nu söker vi dig som är kommunikativ, lyhörd och lösningsorienterad för ett spännande konsultuppdrag på 50% hos Orkla i Solna, Stockholm. I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du stötta nuvarande Customer Collaboration Manager och ta lead vid behov. Läs mer och skicka in din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Orkla är den ledande aktören i Norden när det gäller varumärken och konceptlösningar för dagligvaruhandel, apotek, bagerier och storhushåll. Med deras starka närvaro i Sverige och omfattande lokal produktion är dem stolta över att vara en ledande kraft inom branschen. Deras anläggningar sträcker sig från Eslöv i söder till Falun i norr, vilket gör att de kan erbjuda sina kunder en pålitlig och högkvalitativ service i hela regionen.

Orkla strävar efter att etablera en företagskultur där affärsområden och bolag samarbetar på ett effektivt sätt och arbetar tillsammans i harmoni. Deras mål är att skapa starka team som bygger på ömsesidig respekt och förståelse. De är ett företag som brinner för att främja samarbete och gemenskap.

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du hjälpa till och avlasta nuvarande Customer Collaboration Manager och ta lead vid behov och leda samt fördela arbetet i teamet. Dina arbetsuppgifter kommer vara att:

Värt att veta

Det här är ett konsult uppdrag på 50% som startar omgående och pågår t.o.m. december 2023. Du kommer vara anställd av TNG men arbeta i Orklas lokaler i Solna.

Våra förväntningar

För att lyckas i den här rollen ser vi att du har flera års erfarenhet av operativt kundservicearbete och en bakgrund inom finans. Du har tidigare arbetat med processförbättringsarbete samt implementerat ärendehanteringssystem. Vidare har du erfarenhet av cash collection/OTC. Det är meriterande om du har kunskaper inom SAP och FMCG-branschen (gärna inom dagligvaruhandeln).

Lär känna TNG Group AB – din framtida arbetsgivare

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Avstånd till arbetsplatsen

Pyramidvägen 7, Solna. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Åsa Pettersson – din rekryterare!

Åsa Pettersson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Vi på TNG tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och säkerställer att du som konsult har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Åsa Pettersson


TNG Group AB

Lön enligt kollektivavtal
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-06-10