Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Flextid Flextid
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Friskvård Friskvård

Kvalificerad administratör verksamhetsrapportering

Bilda söker nu kvalificerad administratör inom verksamhetsrapportering till kontoret i södra Stockholm.

Arbetsgivare Studieförbundet Bilda
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-10-31

Frågor om jobbet

Sinisa Strbac
Kontakta din rekryterare

Sinisa Strbac

0704912198

Bilda söker nu kvalificerad administratör inom verksamhetsrapportering till kontoret i södra Stockholm.

Är du kvalitetsmedveten, trivs i en administrativ roll med omväxlande arbetsuppgifter och stort ansvar? Är du intresserad av samhällsfrågor, folkbildning, livsfrågor och kultur? Nu söker Bilda en kvalificerad administratör med fokus på samordning samt utveckling av deras verksamhetsrapportering till deras kontor i Stockholm. Sök tjänsten idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att bli en del av en organisation med stor mångfald som tror på ett samhälle där människor möts och utvecklas tillsammans. Du erbjuds ett omväxlande arbete med stundtals högt tempo, trevliga och engagerade kollegor samt varierande arbetsuppgifter.

I rollen som kvalificerad administratör är det du som har ansvaret för samordning och utveckling av Bildas verksamhetsrapportering, dess systemstöd samt regelverk. Dessutom innebär rollen ansvar för internkontroll/internrevision samt kvalitetskontroll av Bildas verksamhet. Du kommer att agera support och stöd i alla frågor som berör verksamhetsrapporteringssystemet Gustav.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att ha en central roll i Bildas ständigt pågående kvalitets- och förbättringsarbete samt stödja organisationen gällande rapporteringsfrågor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att ansvara för:

  • samordning samt utveckling av Bildas verksamhetrapportering
  • internkontroll, kvalitetskontroll och internrevision
  • support och utbildningar kopplat till rapporteringssystemet Gustav samt verksamhetsrapporteringen.

Du kommer att arbeta nära kvalitetsansvarig, kollegor inom administration, IT och kommunikation men kommer också att ha många kontakter med kollegor som arbetar verksamhetsnära i Bildas regioner. Du rapporterar till Bildas administrativa chef.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats. Kontoret kommer i mars 2018 flytta från Älvsjö till Södermalm.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet från administration eller roll som handläggare där du arbetat med exempelvis systemstöd eller kvalitetsfrågor. Du har gymnasiekompetens, gärna med inriktning ekonomi/administration/samhällsvetenskap. Eftergymnasial utbildning, erfarenhet av folkbildning, arbete inom ideella sektorn eller annan föreningsverksamhet är meriterande.

Du är van att arbeta med Excel och IT-system samt har god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Jobbet innebär hög grad av noggrannhet och känsla för detaljer, därför är det av relevans att du gillar ordning och reda samt att du har en förmåga att prioritera när du ställs inför flera uppgifter samtidigt. Du är relationsskapande, flexibel och strukturerad samt är van att arbeta såväl självständigt som i grupp och har en stark egen drivkraft.

Om Studieförbundet Bilda

Bilda tror på ett samhälle där människor möts och utvecklas tillsammans. Vi är ett studieförbund som erbjuder studiecirklar, kulturprogram och andra sociala mötesplatser. Vårt jobb är att ta tillvara våra medlemsorganisationers och enskilda människors drivkraft och möjliggöra deras - och dina - idéer och initiativ.

Med stöd från oss får människor med olika bakgrund möjlighet att mötas kring frågor, och i sammanhang, som rör kultur och livet i stort. Vi vet av erfarenhet att det är i mötet med andra, som vi lär av varandra. Genom att bilda gemenskap, bildar vi för livet.

Bilda är en mångdimensionell organisation som förutsätter god samarbetsförmåga, öppenhet för olika livsperspektiv, och hög kommunikativ kompetens.

Geografiskt är Bilda uppdelat i sex regioner, med ett gemensamt förbundskansli i Stockholm och ett studiecenter i Jerusalem.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Arbetsgivare Studieförbundet Bilda
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-10-31

Frågor om jobbet

Sinisa Strbac
Kontakta din rekryterare

Sinisa Strbac

0704912198

Räkna ut avståndet till jobbet


Älvsjö Gårdsväg 5, 12522 Älvsjö


map

Andra jobb som kanske passar dig