Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Livspussel Livspussel
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Tjänste&shypension Tjänste­pension

Kvalitetsansvarig till Lesjöfors i Stockholm

Vill du arbeta med operativt och strategiskt kvalitetsarbete på Sveriges ledande företag inom sin bransch?

Arbetsgivare Lesjöfors AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-09-06

Frågor om jobbet

Therese Goldring
Kontakta din rekryterare

Therese Goldring

070 145 54 51

Vill du arbeta med operativt och strategiskt kvalitetsarbete på Sveriges ledande företag inom sin bransch?

Lesjöfors, en av Sveriges ledande producenter inom fjädertillverkning söker en kvalitetsansvarig till enheterna Lesjöfors Stockholms Fjäder AB och Spiralspecialisten AB i Stockholm. Du blir en del av Lesjöfors team och arbetar mot två bolag med ansvar för det löpande kvalitetsarbetet.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds en tjänst med såväl strategiska och operativa inslag inom kvalitetsarbete. Rollen är bred och spänner över allt kvalitetsrelaterat arbete som förekommer på företagen, där du har också många kontaktytor internt och externt. 

Som kvalitetsansvarig på Lesjöfors Stockholms Fjäder AB kommer du att bli en del av ett växande, producerande bolag som är branschledande inom sitt område. Ett familjärt bolag där alla bidrar till fortsatt tillväxt och utveckling.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som kvalitetsansvarig är du ägare av processen kvalitet och miljö, en bred roll där dina arbetsuppgifter bland annat innefattar: 

  • Ansvar för att utveckla/fastställa processer och rutiner i verksamhetssystemet.
  • Stödja processägare i kvalitets- och miljöfrågor.
  • Kemikalieansvarig (ansvarar för registrering i Ichemistry).
  • Driva statistiska metoder samt bevaka och rapportera mål och nyckeltal
  • Driva och utveckla sin process. Ansvar för att alla delaktiviteter (uppstart, rapportering och avslut)
  • Kvalificering av nya produkter mot fordonsindustrin (PPAP, APQP)
  • Leda och delta i interna och externa kvalitetsrevisioner och produktionstekniska utvecklingsprojekt

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som kvalitetsansvarig är du representant externt för företaget och har ett nära samarbete med samtliga ledare och medarbetare i företagen gällande kvalitetsrelaterade- och produktionstekniska frågor. 

Tjänsten är på heltid med start omgående och din arbetsplacering kommer att vara på något av kontoret i Vällingby eller Tyresö. Arbetat innebär dock frekventa resor mellan enheterna. 

VEM ÄR DU?

För den här tjänsten ser vi att du erfarenhet av operativt kvalitetsarbete, inklusive ISO, och god förståelse för teknik och industriell produktion. Meriterande om du har arbetat med Automotive och/eller TS i dina tidigare roller. En fördel är också om du tidigare har arbetat i projekt/med projektledning. 

Som person är du noggrann och strukturerad med ett affärsmässigt tänk. Det är viktigt att du är kommunikativ eftersom du har interna och externa kontaktytor i alla kvalitetsrelaterade frågor. Vi ser också att du trivs i roller där eget ansvar och samarbete går hand i hand eftersom du arbetar tätt med organisationen. Då du kommer att driva projekt och strategiarbeten självständigt så är det viktigt att du är affärsmässig, driven och pragmatisk.

Om Lesjöfors AB

Företagen ingår i Lesjöfors koncernen och vi är ledande producenter av fjädrar tillverkade av tråd eller platt material. Stockholms Fjäder har tillhört koncernen sedan 1990 och Spiralspecialisten är nya sedan början av 2017 och kan tillsammans med övriga 24 tillverkande enheter enheter inom gruppen erbjuda marknadens bredaste sortiment till sina kunder. Produktionen är kundorderstyrd frånsett enstaka serier som tillverkas mot planeringsbehov eller avtal. Företagen är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001. Kvalitetsfokuset är starkt samt krav på en hög leveranssäkerhet inom hela koncernen. Antalet medarbetare är 40 i Vällingby samt 45 i Tyresö och många medarbetare har arbetat länge i företaget.

Lesjöfors Stockholms Fjäder AB omsätter cirka 120 MSEK och Spiralspecialisten AB omsätter cirka 50 MSEK, bägge med god lönsamhet. Bolagen inom gruppen är i hög grad självständiga. Samtliga funktioner är decentraliserade frånsett koncernredovisning och IT samt visst inköp. Fokus för enheterna de närmaste åren är att bibehålla och utveckla lönsamheten, bl.a. genom att säkra och utveckla företagets processer samt öka nyförsäljningen.Framgångsfaktorer är dels en bred produktportfölj, dels en bred maskinpark samt en hög kunskapsnivå bland medarbetarna.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Arbetsgivare Lesjöfors AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-09-06

Frågor om jobbet

Therese Goldring
Kontakta din rekryterare

Therese Goldring

070 145 54 51

Räkna ut avståndet till jobbet


Vällingby


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden