TNG

Kvalitetsingenjör till Göteborgs Spårvägar

Är du ingenjör och vill arbeta med att säkerställa våra leverantörers kvalitet och tekniska underlag till våra fordon?

Arbetsgivare Göteborgs Spårvägar
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-03-31
6 v semester 6 v semester
Massage Massage
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Betald kollektiv&shytrafik Betald kollektiv­trafik
Martin Andersson
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Är du ingenjör och vill arbeta med att säkerställa våra leverantörers kvalitet och tekniska underlag till våra fordon?

Som kvalitetsingenjör på Göteborgs Spårvägar får du en utmaning i denna nya roll. Du får arbeta med att efterfölja leverantörers kvalitet, säkerställa tekniska underlag till materialförsörjningen av våra fordon samt säkra kvalitet hos leverantörer i det tekniska underlaget.

Hos oss får du en central och viktig position som projektledare mellan avdelningarna materialförsörjning, säkerhet och teknik. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som anställd hos oss på Göteborgs Spårvägar är du en del av ett kommunalt bolag med fokus på "Resenären" och "Resan". Vi är en stor del av Göteborg och hos oss trivs och utvecklas människor med vitt skilda kompetenser, i olika åldrar och från olika bakgrunder.

Vi erbjuder också:

 • En öppen kultur där medarbetarna ska ha en god livskvalitet både i arbetslivet och i privatlivet
 • Kollegor med hög teknisk kompetens och en arbetsplats med en stark företagskultur
 • En flexibel och dynamisk organisation som uppmuntrar nytänkande
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Kvalitetsingenjör arbetar du tillsammans med Materialförsörjningen och dess operativa inköp samt mot såväl Säkerhetsavdelning som Teknikenhet.

Övriga arbetsuppgifter:

 • Efterfölja leverantörers kvalitet och säkerställa tekniska underlag till materialförsörjningen av våra fordon
 • Du hanterar och tar fram tekniska specifikationer, sprängskisser, och ritningar efter behov. Du eftersöker lämpliga leverantörer och driver vid behov uppgifter i projektform.
 • Granska kvalitetsdokumentation för komponenter samt utföra kvalitetskontroller hos leverantörer och systematiskt följa upp leverantörer med leverantörsbesök och förhandling för att säkra leveranser
 • Vara kontaktyta och fungera som projektledare mellan avdelningarna Materialförsörjning, Säkerhet och Teknik.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

På avdelning Underhåll och Logistik inom AO Spårvagn är vi cirka 250 medarbetare, uppdelade i ett flertal olika enheter. Som Kvalitetsingenjör arbetar du tillsammans med Materialförsörjningen och dess operativa inköp samt mot såväl Säkerhetsavdelning som Teknikenhet. Du kommer att arbeta ute på samtliga depåer Slottsskogen, Majorna och Rantorget samt att resor kan förekomma i tjänsten då du besöker våra leverantörer.

Som medarbetare på Göteborgs Spårvägar omfattas du självklart av kollektivavtal som är tecknat av Kommunala Företagens Samorganisation (KFS). Tjänsten ska tillsättas snarast och förväntas starta enligt överenskommelse.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi ser att du har goda kunskaper i teknisk dokumentation och av underhållsplaner. Du har tidigare arbetat med tillverkningsteknik och materialkunskap. Du har en god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift - kan du dessutom italienska eller tyska är det meriterande. Vi ser också att du har en teknisk yrkesutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet.

Vi ser också att du har:

 • Goda kunskaper i Officepaketet samt ritningsprogram (PDM/PLM)
 • Goda ekonomikunskaper och förståelse för de ekonomiska sambanden ur ett drift- och underhållsperspektiv
 • Kunskap i lagar och föreskrifter kopplade till inköp för offentlig verksamhet.
 • Kunskaper i projektledning och projektstyrning samt kunskap inom Lean och Six Sigma


För att lyckas i den här rollen är du resultatorienterad och målmedveten, har en god analytisk förmåga då du har ett stort ansvarsområde. Du är välorganiserad och strukturerad då en del av tjänsten innebär administration och du har en god kunskap inom administrativa system. Du är en lagspelare och samtidigt självgående och initiativtagande, med förmåga att motivera och engagera andra, då mycket av arbetet handlar om att driva dina ansvarsområden framåt.

Göteborgs Spårvägar

Göteborgs Spårvägar

Göteborgs spårvägar säkerställer Västra Götalands största enskilda transport av resenärer med drygt 130 miljoner resenärer under ett kalenderår. Med nytt fordon på väg in under 2019 och en ny underhålls- och uppställningsdepå på Ringön ligger förändring och framtiden för oss. Det är en spännande utveckling att vänta i kombination med ett stort och viktigt samhällsuppdrag som gör det särskilt intressant att arbeta här. Då vi är en del av staden finns dessutom gott om förmåner att tillgå som 30 dagars semester, massage på jobbet, subventionerade periodkort för kollektivtrafik i regionen samt goda karriärmöjligheter.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare Göteborgs Spårvägar
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-03-31
Martin Andersson
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet


Rantorget 4, Göteborg


map

Andra jobb som kanske passar dig