TNG

Lagerchef till Camfil i Trosa

Världsledande Camfil söker nu en chef till lagret i Trosa!

Arbetsgivare Camfil Svenska AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-10-30
6 v semester 6 v semester
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Friskvård Friskvård
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Helena Björk
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helena Björk

0709-513569

Världsledande Camfil söker nu en chef till lagret i Trosa!

Söker du en roll där du kan göra skillnad och bidra till att öka produktiviteten. Har du erfarenhet från en ledande roll inom lager, logistik eller distribution? Då är rollen som Lagerchef hos Camfil Svenska AB i Trosa en roll för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Lagerchef kommer du att arbetsleda omkring 30 medarbetare fördelade i två skift samt även vara med och driva samarbeten mellan Camfils olika lager i Norden. Camfil står inför en spännande förändringsresa där det är viktigt att du som ledare med erfarenhet av förändringsarbete har en god förmåga att strukturerat leda förbättrings/förändringsarbete i den dagliga verksamheten. Du får en central roll när det gäller att tillsammans med personalen ta fram och implementera nya arbetssätt och processer för att optimera arbetet på lagret i Trosa. Du kommer ha stor frihet att tillsammans med teamet testa nya idéer i en trygg organisation med korta beslutsvägar. Camfils arbete präglas av en entreprenörsanda och leverans med högsta kvalitet.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta operationellt och ansvara för kontinuerlig utveckling av personal, processer och arbetssätt. Dessutom arbetar du med;

• Personalplanering och arbetsmiljöansvar
• Planering och utveckling av arbetsflödet på lagret
• Avvikelsehantering
• Optimera och följa upp transporter
• Bidra till utvärdering och kvalitetsuppföljning av leverantörer
• Bidra till erfarenhetsutbyte mellan lagren i Norden.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Lagerchef kommer du rapportera till Logistik- och Inköpschefen. På Camfil kommer du få ta stor del i förändringsarbetet som pågår. Det innebär både att analysera effektivisering av lagerflödet och att driva förändringen på lagret. Du ger möjligheter till lärande för dina medarbetare och utvecklar dessa på ett effektivt sätt.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du har erfarenhet av att arbete inom lager, logistik eller distribution. Då du har ansvaret för flödet på lagret ser vi gärna att du har arbetat inom produktion och med förbättringsarbete. Du tar ansvar för tagna beslut och agerar för att driva dem i mål. Vi tror att du har erfarenhet av att leda arbetsgrupper. Vidare talar och skriver du flytande i både svenska och engelska.

Camfil Svenska AB

Camfil Svenska AB

Camfil sätter människan i fokus och engagemang i hållbarhet! Med världsledande tillverkning i luftfilter finns det stora möjligheter alla medarbetare. Detta Trosaföretag har över 4000 medarbetare globalt, vilket ger chans till internationella samarbeten. Det arbetar cirka 300 på produktionsanläggningen i Trosa, där du kommer ha ansvar över cirka 30 medarbetare i två olika arbetsgrupper inom lager.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Camfil Svenska AB
Arbetsgivare Camfil Svenska AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-10-30
Helena Björk
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helena Björk

0709-513569

Räkna ut avståndet till jobbet


Industrigatan 3, Trosa


map

Andra jobb som kanske passar dig