Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling

Logistiker till internationellt bolag i Göteborg

Logistiker och vill jobba i ett internationellt bolag? Här omfattar dagarna inköp, lagerstyrning, kundkontakt och problemlösning!

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-10-22

Frågor om jobbet

Martin Andersson
Kontakta din rekryterare

Martin Andersson

031-761 22 21

Logistiker och vill jobba i ett internationellt bolag? Här omfattar dagarna inköp, lagerstyrning, kundkontakt och problemlösning!

Som logistiker hos vår kund, ett internationellt som tillverkar avancerad teknik för fordonsindustrin, erbjuds du här en roll med mycket frihet under ansvar. Du kommer arbeta på en dynamisk arbetsplats där du får möjlighet att både utvecklas och utmanas. Låter tjänsten intressant? Sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en möjlighet som logistiker på ett teknikorienterat företag som kännetecknas av en trevlig arbetsplats med stark internationell miljö. Du blir en del av ett mindre team, som tillsammans verkar för att logistiska flöden fungerar smidigt.

Om du är en person som motiveras av klurigheter, problemlösning men också av att verka i en internationell miljö, är det här en riktigt rolig utmaning!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Ta emot ordrar från kund och säkerställa att orders är korrekt införda i affärssystem
  • Inköp utifrån inköpskapacitet
  • Lagerstyrning inklusive planer för lagernivåer, följa upp resultat samt vidta eventuella åtgärder
  • Kontroll av premium fraktgods (ex. flygfrakt gällande kostnad, lokalisering mm)
  • Löpande dialog och förhandling med kunder och säljare om leveransdatum och leverans utifrån köpkapacitet
  • Support för leverantörer gällande frakt utifrån kunders önskemål och behov
  • Prototyphantering; från beställning till förhandling om tidsplan och kvantitet utifrån materialnivåer
  • Kontrollera utvecklingen av produkter för leverans, säkerställa sändning samt ha koll på lagernivåer

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Närmaste chef du rapporterar till är logistikchefen, men rapportering sker delvis även till säljchefen. Du blir en del av ett dynamiskt företag under spännande tider. Just nu befinner sig företaget i övergång till ett nytt affärssystem och för dig med systemvana av SAP finns det möjlighet att bidra med kompetens på ytterligare ett område.

Tjänsten ska tillsättas snarast och är initialt ett konsultuppdrag, med mycket goda chanser till vidare anställning direkt hos företaget.

VEM ÄR DU?

För tjänsten som logistiker bör du ha en akademiskt utbildning inom logistik eller ekonomi, alternativt att du har en gymnasial examen men desto längre erfarenhet, ca 6-10 år, inom logistik. Oavsett är det viktigt att du är bekväm i att ta en ledande roll i ditt team samt mot kunder och leverantörer när det krävs. Du ska trivas med ansvar men också ha en förmåga att avgöra när man givit tillräckligt och behöver gå hem för dagen eftersom tjänsten innebär frihet under ansvar.

Som person är problemlösning en av dina största styrkor, liksom analytisk förmåga. Du trivs med att samarbeta med andra, skapa relationer och vill i förhandling hitta lösningar som alla parter kan acceptera. Du förstår att relationer med kunder och leverantörer handlar om att ställa krav men också att leva upp till förväntningar.

För att lyckas i tjänsten behöver du behärska svenska och engelska obehindrat, då båda språken förekommer dagligen i både tal och skrift. Givetvis är du systemvan med mycket goda kunskaper i Excel. Har du även erfarenhet från SAP är det meriterande.

Om TNG Tech

TNG Tech rekryterar och hyr ut ingenjörer och tekniker för morgondagens utmaningar. Vi rekryterar fördomsfritt med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är en del av TNG, och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och hyr ut konsulter på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

Detta är inledningsvis ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG Tech och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-10-22

Frågor om jobbet

Martin Andersson
Kontakta din rekryterare

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet


Göteborg


map

Andra jobb som kanske passar dig