Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Friskvård Friskvård
Gym på kontoret Gym på kontoret
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter

Loomis söker medarbetare till kundtjänst

Vill du jobba på och bidra till utvecklingen av Loomis kundtjänst i Stockholm? Drivs du av att ge högklassig service?

Arbetsgivare Loomis Sverige AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-06-12

Frågor om jobbet

Helena Björk
Kontakta din rekryterare

Helena Björk

0709-513569

Vill du jobba på och bidra till utvecklingen av Loomis kundtjänst i Stockholm? Drivs du av att ge högklassig service?

Nu söker vi en medarbetare till kundtjänst hos Loomis, ett internationellt företag som är marknadsledande inom värdehantering av kontanter och värdeföremål. I rollen kommer du ha mycket kundkontakt, främst över telefon, och leverera bästa möjliga service för Loomis kunder. Låter detta som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som medarbetare på Loomis kundtjänst kommer du att jobba i ett trevligt och sammansvetsat team på 12 personer. Förutom att ge Loomis kunder högklassig service får du möjlighet att bidra till utvecklingen av kundtjänsten tillsammans med dina kollegor. Teamet jobbar mot uppsatta mål och med individanpassad coachning för att stödja var och en i arbetet. För rätt person finns det goda chanser till utveckling och karriär inom företaget. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Besvara inkommande samtal främst från kunder samt kollegorna på platskontoren. Det kan vara frågor gällande avtal, fakturor, pris, materialbeställningar och felanmälningar. 
  • Hantera och administrera olika kundärenden i ärendehanteringssystemet Easit.

Målet är att så långt som möjligt inom kundtjänst ta ansvar för ärendet och lösa kundens fråga.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Loomis är än så länge placerade i Solna och kommer att flytta till nya lokaler i Rotebro i september. Kontoret i Rotebro är placerat precis vid pendeltågsstationen, vilket ger goda förbindelser. Tjänsten är på heltid, 37,5 timmar per vecka och förväntas starta så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Kundtjänstens öppettider är måndag till fredag 08:00 - 17:00, vilket förutsätter att du kan arbeta efter schema under dessa tider och det är begränsad möjlighet att påverka schemaläggningen.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med gymnasial utbildning och vi vill att du har erfarenhet från kundtjänst eller kundsupport sedan tidigare, både via telefon, mail och chatt. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska såväl som på engelska då du har mycket kundkontakter. Vidare ser vi att du har god systemvana eftersom vi jobbar i en rad olika system. Meriterande om du har arbetat i IFS, Vergic eller Easit sedan tidigare. 

Som person är du målmedveten, ansvarsfull och prestigelös. Du brinner för kontakterna med kunden och vill alltid överträffa dennes förväntningar. Det är viktigt att du är stresstålig och har en förmåga att hantera stundtals stressiga arbetstoppar strukturerat och metodiskt. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna manliga sökande till den här tjänsten.

Om Loomis Sverige AB

Loomis Sverige AB är marknadsledande inom värdehantering i Sverige. Basen i vår verksamhet är att på ett tryggt, säkert, pålitligt och effektivt sätt hantera kontanter och värdeföremål som finns i samhället. Vi är 1200 medarbetare och finns på 13 orter runt om i landet. Loomis är en arbetsplats som eftersträvar mångfald. Koncernen Loomis AB är ett internationellt företag med huvudkontor i Stockholm och över 440 platskontor i Europa och USA, med en omsättning på omkring 11 miljarder SEK och drygt 20 000 medarbetare.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Arbetsgivare Loomis Sverige AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-06-12

Frågor om jobbet

Helena Björk
Kontakta din rekryterare

Helena Björk

0709-513569

Räkna ut avståndet till jobbet


Vallgatan 11


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden