TNG
Maintenance Contract Manager till St1 Sverige AB

Maintenance Contract Manager till St1 Sverige AB

Har du erfarenhet av att ansvara för och utveckla serviceavtal inom fastighetsunderhåll? Vi rekryterar till St1 Sverige AB!

Arbetsgivare St1 Sverige AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-12-14
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Tjänstebil Tjänstebil
Eva Sahlin
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Har du erfarenhet av att ansvara för och utveckla serviceavtal inom fastighetsunderhåll? Vi rekryterar till St1 Sverige AB!

St1 är världsledande leverantör av hållbara drivmedel. Vi arbetar ständigt för att utveckla C02-medveten energi. Som en del i detta arbete söker vi dig som är serviceinriktad, strukturerad och har erfarenhet av att driva en kostnadseffektiv underhållsverksamhet. I den här rollen kommer du att utveckla och förvalta St1s serviceavtal gällande alla våra 500 drivmedelsanläggningar under St1s och Shells varumärken där 105 stationer har butiker under varumärkena Välkommen in och PLOQ. Som Maintenance Contract Manager och ansvarig för våra underhållskontrakt får du en affärskritisk roll som hjälper oss att bidra till kundattraktion, lönsamhet och konkurrenskraft. Låter det spännande?

Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en affärsnära och utvecklande roll i ett internationellt energibolag. På St1 har vi sedan en tid tillbaka specialiserat och effektiviserat vårt underhållsarbete, och med din kunskap och engagemang kommer vi att utveckla denna del av verksamheten ytterligare. Du kommer spela en viktig roll i arbetet med att förverkliga vår vision om att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Målet är att utveckla och erbjuda nya, förnybara bränslen och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan.


Du kommer till en kunskapsintensiv organisation där alla medarbetare är viktiga och bidrar till företagets vision. I ditt arbete kommer du att göra skillnad både för St1 som organisation och även för en mer hållbar framtid.

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Vårt uppdrag innebär service dygnet runt, året runt på våra St1 och Shellstationer runt hela landet. Vi erbjuder våra kunder tankning, butiksverksamhet och även biltvätt. I rollen säkerställer du att det finns serviceavtal med våra leverantörer som utför service och underhåll inom alla områden. Du ansvarar för att utveckla samarbetet med våra servicepartners genom tydliga operativa mål och KPI:er.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Styra underhållsverksamheten genom externa resurser samt följa upp och utvärdera entreprenörers utförande och serviceleverans
  • Ansvara för att kontinuerligt utveckla upplägg för serviceavtal med olika leverantörer samt omfattning av avtal och fördelning mellan planerat och reaktivt underhåll
  • Ansvara för bolagets elavtal, både avseende anläggningarnas förbrukning såväl som försäljning till kund via laddstolpar
  • Säkerställa att underhållslösningar tar i beaktande operationella- marknadsförings- och försäljningsaspekter
  • Ansvara för att gällande lagstiftning, myndigheters regler och anvisningar följs inom verksamheten
  • Ansvara för att planera och budgetera kommande års underhållsprogram samt att genomföra upphandlingar
  • Ansvara för att underhållsentreprenörer har fokus på HSM (Hälsa, Säkerhet, Miljö) för att både undvika olyckor och uppfylla gällande miljökrav

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer ha ett eget ansvarsområde och samverkar med många kontaktytor såväl internt som externt. Genom din kunskap och erfarenhet kommer du att vara ha en nyckelfunktion inom organisationen. Tillsammans bidrar vi alla till det dagliga arbetet där vi inkluderar och lyfter varandra. Vissa resor förekommer vid möten med entreprenörer och leverantörer och därför ingår tjänstebil i rollen.

Du kommer sitta i helt nybyggda lokaler i anslutning till Bromma flygplats.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du är civilingenjör eller motsvarande och har erfarenhet av en liknande roll inom underhållsverksamhet. Troligen har du en bakgrund av en butiksverksamhet som har många driftställen. Din svenska och engelska är mycket god, både i tal och skrift.


Du har förmågan att se på vår verksamhet ur olika perspektiv. Det innebär att du kan växla mellan att se helheten till att gå ned i detaljer utan att tappa fart i de projekt du ansvarar för.


Då du kommer att ha många kontakter, både externt och internt, är du bra på att skapa och bibehålla goda relationer. Vidare är du resultat- och målinriktad samt kan arbeta både självständigt eller tillsammans med andra.

St1 Sverige AB

St1 Sverige AB

St1 är ett modernt energibolag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Idag driver St1 runt 500 St1- och Shellstationer i Sverige, från Trelleborg i syd till Haparanda i norr. Båda kedjorna erbjuder drivmedelsprodukter som uppfyller kundernas höga förväntningar och som utvecklats med förnybara och hållbara bioprodukter för att uppnå Sveriges högt ställda krav på minskad miljöpåverkan.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare St1 Sverige AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-12-14
Eva Sahlin
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Placering

Köpsvängen 18, Bromma

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig