Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Friskvård Friskvård
Bonus Bonus
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats

HR-koordinator med ansvar för rekrytering

Tjänst för dig som kan rekrytering och som söker ansvar! BTH Bygg i Solna behöver din hjälp/expertis!

Arbetsgivare BTH Bygg AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-06-11

Frågor om jobbet

Sinisa Strbac
Kontakta din rekryterare

Sinisa Strbac

0704912198

Tjänst för dig som kan rekrytering och som söker ansvar! BTH Bygg i Solna behöver din hjälp/expertis!

Som HR-Koordinator med ansvar för rekrytering på BTH Bygg hamnar du i mitten av verksamheten. Du kommer att få en central roll, med eget ansvar och i uppgift att rekrytera dina framtida kollegor som ska säkra BTH Byggs fortsatta framgångsresa.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

BTH Bygg är ett modernt byggföretag som strävar efter att ständigt ligga i framkant för kunder och som arbetsgivare. Styrkan med BTH Bygg är bredden, från projektutveckling till service, att arbeta långsiktigt och hållbart är viktigt, kraven på kvalitet och etik är höga och vi är måna om att ha en effektiv, modern och resultatinriktad organisation där medarbetare är den viktigaste resursen för framgång.

Vill du arbeta i ett öppet och trevligt klimat och vara en del av ett modernt byggföretag som satsar på sina anställda? BTH Bygg söker dig som brinner för rekrytering och vill arbeta i en operativ roll som HR-koordinator med ansvar för rekrytering. Du blir en del av ett team tillsammans med tre engagerade HR-kollegor som arbetar brett med HR-arbete nära verksamheten.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

BTH Bygg är i en expansiv fas och rekrytering är ett viktigt och högprioriterat område. Som HR-koordinator med ansvar för rekrytering har du en viktig position där du ansvarar för hela rekryteringsprocessen från start till mål. I rollen ingår att driva rekryteringsprocesser till olika befattningar i flera affärsområden samtidigt. Du identifierar kravprofiler, utformar och publicerar annonser, har kontakt med kandidater, genomför urval, bokar och genomför intervjuer själv och tillsammans med rekryterande chef, tar referenser, ger återkoppling till kandidater och rekryterande chefer. Kontakt med externa samarbetspartners ingår i rollen. Du är proaktiv i rekryteringsprocesserna samtidigt som du supporterar och stödjer organisationen i rekryteringsfrågor.

Du förväntas ta en proaktiv och ledande roll när det kommer till varumärkesbyggande aktiviteter på arbetsmarknaden och du ansvarar för karriärsidor, LinkedIn och rekryteringssystem. I samarbete med Marknadskommunikatör ansvarar du för aktiviteter i samband med arbetsmarknadsdagar på universitet och yrkeshögskolor.

I din roll ingår även att projektleda implementeringen av systemverktyg inom rekrytering och employer branding. I projekten förväntas du kartlägga nuvarande processer/arbetssätt, ha kontakt med leverantörer, koordinera och ansvara för smidig och effektiv implementering från start till mål.

Inom HR-avdelningen stöttar vi varandra vid behov, därför kan andra arbetsuppgifter inom HR-området förekomma i rollen som HR-Koordinator med ansvar för rekrytering.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid, tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning.

Start sker omgående, efter överenskommelse.

 

VEM ÄR DU?

Du har en akademisk examen inom HR/personal eller likvärdig utbildning. För att bli aktuell kandidat för denna tjänst har du arbetat med att driva rekryteringsprocesser självständig i minst tre år. Är du bekant med kompetensbaserad intervjuteknik är det en fördel. Du behöver kunna påvisa att du är van vid att ta ansvar, kan ta processer vidare i olika riktningar när så krävs, samt ha god kunskap i kandidathantering. Du har erfarenhet inom employer branding och vill samtidigt utvecklas inom HR-området. Du har goda kunskaper inom Officepaketet. Tidigare erfarenhet av att driva administrativa projekt är meriterande. Meriterande är också om du har god vana av att söka efter kandidater i andra, mindre traditionella källor.

Vi söker dig som är strukturerad och noggrann, du har hög serviceförmåga och är van att arbeta konsultativt mot chefer och medarbetare. Vidare ser vi att du har högt driv och engagemang. Du ska kunna representera BTH Bygg såväl internt som externt på ett professionellt och kommunikativt sätt.

Om BTH Bygg AB

BTH Bygg bygger, renoverar och underhåller fastigheter runtom i hela Stockholms län. Vi bygger nyproducerade bostäder för externa beställare och i egen regi tillsammans med vårt systerbolag BTH Bostad. Idag är vi cirka 140 medarbetare och omsatte cirka 877 MSEK 2016.
BTH Bygg erbjuder dig möjligheten till ett varierande jobb med stort utrymme för engagemang och initiativtagande. Hos oss får Du chansen till en intressant och stimulerande framtid med goda utvecklingsmöjligheter inom en expanderande marknad.
Vi erbjuder bra personalförmåner och möjligheter till kompetensutveckling. Vi har även ett generöst friskvårdsprogram med fokus på motion, kost och återhämtning för ökad hälsa, arbetsglädje och motivation. BTH Bygg erbjuder en attraktiv arbetsplats och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Arbetsgivare BTH Bygg AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-06-11

Frågor om jobbet

Sinisa Strbac
Kontakta din rekryterare

Sinisa Strbac

0704912198

Räkna ut avståndet till jobbet


Armégatan 38, 5tr 171 71 Solna


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden