Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Bonus Bonus
Ny Teknik Ny Teknik
Parkering Parkering
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats

Manufacturing Engineer / produktionsingenjör

Till framgångsrika Finisar söker vi nu två drivande produktionsingenjörer / ingenjörer inom produktion och projekt.

Arbetsgivare Finisar
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-11-05

Frågor om jobbet

Pär Johansson
Kontakta din rekryterare

Pär Johansson

070-3500307

Till framgångsrika Finisar söker vi nu två drivande produktionsingenjörer / ingenjörer inom produktion och projekt.

Vill du arbeta i ett dynamiskt och snabbt växande företag med en platt organisation och snabba beslutsvägar? Har du tidigare erfarenhet som ingenjör från ett producerande företag? Till växande Finisar i Järfälla söker vi nu två ingenjörer med inriktning montering till företagets hårdvaruutvecklingsavdelning. I rollen får du följa utvecklingsprojekten från start till mål och överlämnande till produktionsorganisationen.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en viktig och utvecklande roll där du får möjligheten att arbeta i ett världsledande företag inom optisk kommunikation. 

Vi har en mycket stark tillväxt och flera intressanta produkter som kommer lanseras inom en snar framtid. På Finisar får du möjligheten att arbeta i en internationell, platt och produktionsnära organisation.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Ansvara för flödet för en eller flera produkter från projekt till full produktion. 
  • Ansvara för prototyp- och produktionslogistiken, samt ansvara för leverans av förserie- och prototypskeppningar. 
  • Bygga upp och utveckla monteringstekniken för dina projekt. 
  • Yield- och felorsaksanalyser.  

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du ingår i en grupp om åtta personer och rapporterar till chefen för HW Systems. I rollen samarbetar du bland annat med dina kollegor på designavdelningen, testutvecklingen, produktägarna samt med internkunderna i Asien. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning samt ett antal års erfarenhet från produktionsmiljö. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. 

Som person är du kommunikativ, duktig på att nätverka och skapa relationer. Du är resultatorienterad, agerar på eget initiativ och och får saker att hända. Vidare har du ett systematiskt arbetssätt och samarbetar bra med andra.  

Om Finisar

Finisar is a global technology leader in optical communications. Our world-class products enable high-speed voice, video and data communications for networking, storage, wireless, and cable TV applications. For more than 25 years, we have created critical breakthroughs in optics technology and supplied system manufacturers with the production volumes needed to meet the exploding demand for network bandwidth. Finisar´s industry-leading products include optical transceivers, optical engines, active optical cables, optical components, optical instrumentation, ROADM & wavelength management, optical amplifiers, and RF-over-Fiber.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Arbetsgivare Finisar
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-11-05

Frågor om jobbet

Pär Johansson
Kontakta din rekryterare

Pär Johansson

070-3500307

Räkna ut avståndet till jobbet


Bruttovägen 7, Järfälla


map

Andra jobb som kanske passar dig