TNG

Marknadskoordinator sökes till ActiWay i Stockholm

Nu söker ActiWay marknadskoordinator till en bred och spännande roll centralt i Stockholm. Läs mer och sök redan idag!

Uppdragsgivare ActiWay AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-10-09
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Friskvård Friskvård
Centralt kontor Centralt kontor
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Pernilla Ek
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Nu söker ActiWay marknadskoordinator till en bred och spännande roll centralt i Stockholm. Läs mer och sök redan idag!

Skulle du trivas i en bred och spännande marknadsroll? Brinner du för digitala medier och kommunikation? Vill du jobba med en innovativ produkt och ett snabbt växande varumärke? Nu söker ActiWay en marknadskoordinator till en spännande roll hos ett modernt tillväxtföretag som erbjuder en digital produkt för hantering av friskvårdsbidraget och andra hälsoförmåner. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Rollen som marknadskoordinator är en spännande roll hos ett modernt tillväxtföretag som erbjuder en innovativ digital produkt för hantering av friskvårdsbidraget och andra hälsoförmåner. Detta är en möjlighet att bli delaktig i ActiWays fortsatta tillväxtresa och utveckling inom marknadskommunikationens digitala delar. I rollen som marknadskoordinator arbetar du med ActiWays digitala erbjudande i form av hemsida, kampanjsidor, blogginlägg samt närvaro i sociala mediekanaler som t ex Facebook och LinkedIn. Du kommer att ha många externa kontaktytor med t ex byråer, beställare, användare och friskvårdspartners. Som marknadskoordinator på ActiWay blir du en del av ett positivt gäng som står för familjär stämning, i ett företag där beslutsvägarna är korta och samarbete står högt på agendan. För rätt person finns det stora möjligheter att utvecklas vidare inom företaget.

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som marknadskoordinator kommer du att:

  • Producera t ex affischer, guider och annat marknadsföringsmaterial  
  • Redigera bilder, producera och publicera samt sprida information digitalt till användare i form av t ex nyhetsbrev och uppstartsinformation
  • Skapa kampanjer, publicera blogginlägg och annat innehåll på hemsidan
  • Arbeta med annonsering och aktivt scanna alla kanaler inom sociala medier för att snabbt uppfatta trender och nyheter samt på ett relevant sätt sprida dem främst via FB, Instagram och LinkedIn
  • Skapa landningssidor till hemsidan
  • Arbeta med Google Analytics och Marketing Automation
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ActiWay är ett företag i ständig tillväxt, i rollen som marknadskoordinator kommer du att tillhöra ett härligt gäng på 15 medarbetare och rapportera till marknadsansvarig. Tjänsten är på heltid med start omgående och är tänkt att löpa inledningsvis i 3 månader, därefter finns det för rätt person mycket goda möjligheter att övergå i en fast anställning hos ActiWay. Tjänsten är placerad i fräscha och ljusa lokaler med mycket goda kommunikationer i närheten av Odenplan i Stockholm. Du arbetar kontorstid 8-17.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom området marknadskommunikation, grafisk design eller webbutveckling samt erfarenhet av arbete som marknadskoordinator eller liknande. Viktigt för rollen är att du har ett starkt intresse för sociala medier och vi ser gärna att du har en utvecklad känsla för grafisk formgivning. Du är kommunikativ och duktig på att formulera dig både på svenska och engelska i tal och skrift. Det är också en fördel för rollen om du har mycket goda kunskaper i Adobe programmen – Indesign och Photoshop samt god erfarenhet av Officepaketet.Vi ser också gärna att du har erfarenhet av arbete med Google Analytics och Marketing Automation. Om du har tidigare kunskap av redigering av rörlig bild är även detta meriterande, men inget krav.

Som person söker vi dig som har har en positiv energi samt stort eget driv. Det är också viktigt i rollen att du är prestigelös samt arbetar noggrant och strukturerat. Utöver detta är det också viktigt att du är duktig på att samarbeta och skapa goda relationer, då rollen innebär många interna och externa kontaktytor.

ActiWay AB

ActiWay AB

ActiWay är marknadens smidigaste system för betalning, administration och uppföljning av aktiviteter inom friskvårdsbidraget. Med vår modell aktiveras fler medarbetare till en friskare vardag, så att de på bästa sätt kan bidra till en framgångsrik organisation. Friska medarbetare ger framgångsrika verksamheter. Men krånglig hantering och ett otydligt friskvårdsutbud gör att alltför få utnyttjar sina friskvårdsbidrag. Vi vill att fler medarbetare ska ta chansen till en friskare vardag. Och i över tio år har vi utvecklat ett framgångsrecept.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare ActiWay AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-10-09
Pernilla Ek
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Räkna ut avståndet till jobbet


Ynglingagatan 14, Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig