TNG

Master Planner till Ymer, Tech bolag i Stockholm

Analytisk och koordinerande Master Planner inom logistik sökes till Ymer Technology, ett växande teknikföretag i Stockholm!

Arbetsgivare Ymer Technology AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-04-18
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
6 v semester 6 v semester
Friskvård Friskvård
Pernilla Ek
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Analytisk och koordinerande Master Planner inom logistik sökes till Ymer Technology, ett växande teknikföretag i Stockholm!

Skulle du lockas av en spännande roll med stort eget ansvar, där du ges en möjlighet att utveckla och effektivisera nya och befintliga processer? Här blir du bli en del av ett snabbväxande internationellt företag, där du i en unik roll får bygga upp och ansvara för den globala optimeringen av materialflödet. Ymer Technology utökar nu med ytterligare en medarbetare i en ny roll som Master Planner. Vill du bli en del av Ymer Technologys fortsatta tillväxtresa? Då är det dig vi söker, välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Master Planner har du en nyckelroll för produktionsplaneringen vilket innebär ett nära samarbete med alla enheter i företaget. Din främsta uppgift är att säkerställa och effektivisera planeringen på både kortare och längre sikt. Du har ett övergripande ansvar för orderflöde, beläggning samt produktion- och projektplanering. I din roll som Master Planner kommer du huvudsakligen ansvara för att optimera den globala planeringen genom att koordinera och leda arbetet för övriga Planners i USA och Kina.

Rollen innebär också att du är länken mellan fabrikerna och fabrikscheferna i respektive land. En stor del av ansvaret innebär att utvärdera kundprognoser samt säkerställa utfallet. Tjänsten innebär också goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Ymer Technology är måna om sina anställda och du omfattas av kollektivavtal och tjänstepension samt attraktiva förmåner såsom 6 veckors semester, friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Master Planner kommer du fokusera på att utveckla och optimera alla delar kopplade till produktionsplaneringen och orderflödet.

Dina arbetsuppgifter kommer innebära att:

  • Driva processen för SOP (Sales & Operations Planning)
  • Utvärdera kundprognoser och validera utfallet
  • Optimera den globala planeringen av orderflödet
  • Master Planning - övervaka tillverkningsorder avseende ledtid, material och kapacitet
  • Informera kundservice om eventuella förseningar samt undersöka möjliga lösningar 
  • Hålla regelbundna planeringsmöten med alla Ymer Sites
  • Veckovis rapportering till den globala inköps- och logistikchefen
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en tillsvidareanställning på heltid med önskad uppstart enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad på huvudkontoret som ligger på Gärdet centralt i Stockholm. Du arbetar tätt tillsammans med den globala inköps- och logistikchefen, som du också närmast rapporterar till. Din roll utgår från Stockholm men periodvis besöker du dina nationella och internationella kollegor i Ljungby, Danmark, USA och Kina, vilket innebär runt 40 resdagar per år.

Du jobbar kontorstiderna 8.00-17.00 med möjlighet till flextid. Då rollen innebär många internationella kontakter är det viktigt att du stundtals har möjlighet att anpassa din arbetstid till den tidsomställning som krävs. 


VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen tror vi att du har en eftergymnasial utbildning inom logistik eller ekonomi, men det är inget krav. Vi ser dock gärna att du har tidigare erfarenhet och av en liknande roll som Supply Planner inom Supply Chain och har god förståelse av arbete med prognoser, produktionsplanering och materialflöde inom B2B. Meriterande för rollen är att du har god systemvana samt erfarenhet av arbete i Monitor eller något annat affärssystem samt avancerade kunskaper i Excel. Då detta är ett internationellt företag är det ett krav att du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Som person är du kommunikativ, lösningsfokuserad och motiveras av att jobba i en koordinerande roll. Med din analytiska förmåga jobbar du affärsmässigt för att uppnå affärer med god kvalité. För dig faller det sig också naturligt att jobba noggrant och strukturerat och du har inga problem med att planera och organisera ditt egna arbete.

Ymer Technology AB

Ymer Technology AB

Ymer Technology AB is a fast growing global industry group that started in 2005. Ymer develops, manufactures and sells system based and customer specific cooling solutions to the industry for "Off Highway" machines and the Wind Power industry. The strength of the company´s offer is effective design of various cooling elements and combining these into balanced cooling systems. Ymer´s mission is to deliver cost and performance efficient solutions in the field of heat exchange. Ymer Technology AB has annual revenues of about 800 million, and has about 350 employees in Sweden, Denmark, France, Germany, the United States and China.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Ymer Technology AB
Arbetsgivare Ymer Technology AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-04-18
Pernilla Ek
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Räkna ut avståndet till jobbet


Östhammarsgatan 68, Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig