Sök

Medarbetare inom kundservice till Kärcher

Är du intresserad av att arbeta med kundservice och ordermottagning hos Kärcher i Göteborg? Sök tjänsten här!

Uppdragsgivare Kärcher
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2018-05-10
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Beatrice Bjerninge
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Beatrice Bjerninge

031-7612229

Är du intresserad av att arbeta med kundservice och ordermottagning hos Kärcher i Göteborg? Sök tjänsten här!

För dig som trivs med kundservice och administration finns nu en spännande roll hos Kärcher i Göteborg!
För omgående start söker vi dig som snabbt tar dig an nya uppgifter och kan stötta upp med administrativa uppgifter inom orderhantering och kundservice.

Det här är ett riktigt roligt uppdrag för dig som vill agera i en serviceroll med systemadministration!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här erbjuds du en varierad tjänst inom allt från orderhantering och administration till kundsupport. Inledningsvis kommer du att arbeta med ordermottagning via mail samt orderegistrering i SAP. Din roll kan dock snabbt utvecklas till att du också tar emot kundärenden via telefon. 

Du får möjlighet att ingå i ett positivt och hjälpsamt team där man tillsammans servar kunderna på bästa sätt. Det gemensamma målet att kunden alltid ska känna sig nöjd med att ha valt just Kärchers produkter. För dig och Kärcher är därför kunden alltid i fokus!

Detta är initialt ett konsultuppdrag på ca 4 månader. För rätt person finns det goda chanser till förlängning, och på sikt kan även anställning direkt hos Kärcher bli aktuellt.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Ett urval av dina arbetsuppgifter:

  • Ordermottagning och registrering
  • Kundsupport via telefon
  • Andra vanligt förekommande administrativa uppgifter
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du ingår i ett team på 6 personer och arbetstiderna är förlagda till vardagar mellan klockan 8:00-17:00, med viss möjlighet till flex. 

Uppdragen ingår i vår bemanningsverksamhet vilket innebär att du initialt kommer vara anställd hos TNG men uthyrd till vår kund. Du omfattas självklart av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är älskar service, är positiv och stresstålig, dvs. är van vid att på ett självständigt sätt prioritera ditt arbete. Då det är en teknisk kundtjänst är det ett plus om du är tekniskt intresserad. För att snabbt kunna sätta dig in i arbetsuppgifterna bör du ha tidigare erfarenhet från en administrativ roll, gärna inom orderhantering och servicer med kund- och/eller leverantörskontakter. Du är också en van datoranvändare och kan snabbt lära dig nya system. Har du tidigare arbetat i SAP är det meriterande, men inget krav.

Då arbetsuppgifterna består av mycket kontakt med kunder och kollegor men likväl systemadministration, söker vi dig som är serviceorienterad, kvalitetsmedveten samt håller god struktur i ditt arbete.

Kärcher

Kärcher

Det familjeägda företaget Kärcher är en global leverantör och är idag världsledande inom effektiva, resursbesparande rengöringssystem. Kärcher gör skillnad genom topprestanda, innovation och kvalitet. Kärchers rengöringsmaskiner kombinerar funktionalitet, användarvänlighet och sofistikerad konstruktion. Kärchers innovation och driv att uppnå bättre lösningar särskiljer företaget och har bevisats om och om igen genom patent och priser från välkända institut. Över 1 300 patent och bruksmodeller är ett bevis på företagets innovativa skicklighet.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Kärcher
Uppdragsgivare Kärcher
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-05-10
Beatrice Bjerninge
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Beatrice Bjerninge

031-7612229

Räkna ut avståndet till jobbet


Tagenevägen 31, göteborg


map

Andra jobb som kanske passar dig