TNG

Medarbetare till kundtjänst på Straumann

Nu söker vi en medarbetare till kundtjänst på Straumann i Mölndal – en marknadsledande aktör inom dentalbranschen!

Arbetsgivare Straumann AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2018-08-31
Friskvård Friskvård
Centralt kontor Centralt kontor
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Joacim Karlsson
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Joacim Karlsson

076-2137255

Nu söker vi en medarbetare till kundtjänst på Straumann i Mölndal – en marknadsledande aktör inom dentalbranschen!

Har du tidigare arbetat med kundtjänst och vill fortsätta din karriär inom ett marknadsledande företag? Är du strukturerad och har gott ordningssinne tillsammans med hög serviceförmåga både mot våra kunder och internt bland medarbetare? Då kan tjänsten vara något för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Nu har du chansen att bli en del av Straumann, en tydlig organisation där man bygger förtroende mellan sina medarbetare och kunder. Vi befinner oss i en ljus och öppen kontorsmiljö och du hamnar i ett team med dedikerade kollegor. Tjänsten är ett vikariat på ca 1 år, med start i september.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som kundtjänstmedarbetare hos Straumann har följande arbetsuppgifter:

  • Orderhantering
  • Reklamationer
  • Returer 
  • Samt tillhörande administrativa arbetsuppgifter
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

På avdelningen som innehåller både lager och kundtjänst arbetar det 5-6 personer. Det betyder att du bör vara flexibel och i teamet hjälper man varandra vid behov. Vi arbetar i SAP men även andra datasystem. Kunder som ringer oss är personer som arbetar på tandläkarmottagningar och tandtekniska laboratorium. I tjänsten ingår även kontakt med vårt HQ som ligger i Schweiz, därför är det viktigt att kunna förstå engelska både i tal och skrift

Tjänsten är placerad på avdelningen; Kundtjänst. Du kommer att rapportera till ansvarig för kundtjänst. Kontoret ligger vid Krokslätts Fabriker i Mölndal.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som gärna tar initiativ och letar möjligheter till förbättringar. Vi fäster stor vikt vid att man tar ägandeskap i rollen och förstår vikten av samarbete i en matris organisation samt ut mot kund.
Du har ett prestigelöst sätt och trivs med att arbeta i ett varierat arbetstempo.Det är en klar fördel om man har dental bakgrund. Du har god datorvana och talar och skriver flytande svenska och engelska. 

Straumann AB

Straumann AB

Som ledande företag inom dentalbranschen är Straumann känt för innovation och kvalitet. Genom att samarbeta med partners och erbjuda internationellt erkända varumärken till våra kunder främjar vi utvecklingen inom digital tandvård. Straumann står för en kultur som främjar kreativitet och lärande och med en global räckvidd kan vi hjälpas åt att förbättra tandvården världen över.

Straumann-koncernen har sitt huvudkontor i Basel, Schweiz, och sysselsätter cirka 4800 personer globalt. Dess produkter, lösningar och tjänster finns tillgängliga i mer än 100 länder via ett brett nätverk av distributionsdotterbolag och partners med de globala varumärkena Straumann, Neodent och Medentika.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Straumann AB
Arbetsgivare Straumann AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-08-31
Joacim Karlsson
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Joacim Karlsson

076-2137255

Räkna ut avståndet till jobbet


Mölndal


map

Andra jobb som kanske passar dig