Sök

Medlemsutvecklare till HSB

Brinner du för nätverkande och kommunikation?

Arbetsgivare HSB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-04-30
Friskvård Friskvård
Sjukvårds&shyforsakring Sjukvårds­forsakring
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Claudia Ullreich
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Claudia Ullreich

0734 34 64 56

Brinner du för nätverkande och kommunikation?

HSB är en medlemsägd organisation och Sveriges största bostadskooperation. Nu söker de en medlemsutvecklare som ska hitta/skapa nätverk samt värva fler ledamöter till HSB. Är du en social person som brinner för nätverkande, kommunikation samt att sprida information? Då kanske detta är något för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som medarbetare hos HSB får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad. Som medarbetare ges du stort eget ansvar och möjlighet att delta i det ständiga förbättringsarbete. HSBs kärnvärden engagemang, trygghet, hållbarhet, omtanke och samverkan genomsyrar både arbetsklimat och företagskultur. HSB erbjuder en trivsam arbetsmiljö och attraktiva personalförmåner i en värdegrundsbaserad organisation med engagerade kollegor och ledare. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som medlemsutvecklare på HSB kommer du att arbeta med: 

  • Nyrekrytering av HSB Ledamöter 
  • Utbildning (genomföra grundutbildningar för HSB ledamoten).
  • Hitta nya former för ledamoten att utföra sitt arbete
  • Effektiviseringsprocess (exv se över digitala hjälpmedel som underlättar Ledamotens roll vid medverkan på mötet med styrelsen).
  • Utveckla olika erbjudanden till medlemmarna
  • Säkerställa att befintliga medlemmars behov tillgodoses
  • Bidra och delta i nätverk
  • Hålla i informationsträffar (t.ex. regelverk, sparformer, aktuell nyproduktion och nyheter)
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som anställd på HSB förväntas du agera professionellt, engagerat och kundfokuserat i alla sammanhang. Du sitter i trevliga lokaler precis vid Jakobsbergs station. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att lyckas i denna roll ser vi att du är driven, självständig och initiativrik. Då du kommer att arbeta med utbildning, utveckling samt nätverkande ser vi att du är kommunikativ och har god samarbetsförmåga. Du är ödmjuk samt tycker om att möta nya människor, du är en lagspelare med egenskapen att entusiasmera. Vi ser gärna att du har föreningskunskap eller kunskap i demokratifrågor (kunskap om medlemsägda/drivna föreningar). Då många möten är förlagda på kvällarna är det viktigt att du både kan och vill arbeta kvällstid. Du har goda systemkunskaper samt vana av officepaketet och du kommunicerar obehindrat på engelska och svenska. Du har erfarenhet att arbeta inom olika föreningar eller intresseorganisationer och tycker om att stå inför andra och hålla möten/informationsträffar. Du har god omvärlds-och marknadskunskap och i din person finns viljan att påverka och ta samhällsansvar. 

HSB

HSB

HSB är en medlemsägd organisation och Sveriges största bostadskooperation. Avkastningen är inte målet för oss, utan bara medlet för att kunna gå vidare i arbetet med att skapa det goda boendet. Vinsten i HSB går alltid tillbaka till verksamheten, allt för att göra den ännu bättre.
HSBs är också en federation, och det visar sig samma stund som du blir medlem. För som medlem och boende i HSB är du med och påverkar din bostadsrättsförening. Din bostadsrättsförening är med och påverkar din regionala HSB-förening. Och din regionala HSB-förening är med och påverkar HSBs riksförbund.

Vårt uppdrag är att i samverkan med medlemmarna skapa det goda boendet. Vår vision är att vara den aktör som har det bästa anseendet när det gäller boendet. Våra kärnvärderingar är tydliga; engagemang, trygghet, hållbarhet, omtanke och samverkan.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare HSB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-04-30
Claudia Ullreich
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Claudia Ullreich

0734 34 64 56

Räkna ut avståndet till jobbet


Vasaplatsen 4


map

Andra jobb som kanske passar dig