TNG
Mjukvaruingenjör – II-VI – Stockholm
Detta jobb ligger som Förhandsgranskning
Detta jobb ligger som Förhandsgranskning

Mjukvaruingenjör – II-VI – Stockholm

II-VI i Järfälla, Stockholm, söker en mjukvaruingenjör, automation och test, till sitt produktutvecklingsteam.

Har du ett intresse för dataanalys eller fysik och är nyligen utexaminerad mjukvaruingenjör? Som mjukvaruingenjör inom Photonics IC Design and Test blir du del av II-VI:s (tidigare Finisar) produktutvecklingsteam i Järfälla. Du kommer att arbeta med design och leverans av applikationer i .Net/C# för automatiserad karakterisering och styrning av ledande optoelektroniska komponenter.

Ditt anställningserbjudande

II-VI är ett högteknologiskt, internationellt bolag som utvecklar framtidens komponenter inom optoelektronik. Siten i Järfälla har en unik produktion av laser-komponenter och en produktutveckling i världsklass. Här får du möjligheter att bidra till utvecklingen av produkter som används i t.ex. stora datorhallar och 5G-nät. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt som har några av världens mest kända tech-bolag som kunder. På II-VI jobbar du i en mångkulturell, kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar.

Som mjukvaruingenjör, automation och test, kommer du att spela en viktig roll i företagets fortsatta utveckling. II-VI är stolta över sina värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som det dagliga arbetet. II-VI tar hand om sin personal och erbjuder dig en marknadsmässig lön, bonusmodell, sex veckors semester, frivillig sjukvårds- och grupplivförsäkring samt ett generöst pensionsupplägg.

Bonus
Bonus
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer att bli en del av ett kompetent team bestående av 7 ingenjörer och kommer att rapportera till chefen för Photonics IC Software Design. Här kommer du dagligen att interagera med team från andra discipliner (Chip Design, Wafer Fabrication Process Engineering, Operations, Quality and Reliability, Project Management).

Våra förväntningar

II-VI söker en ingenjör med en MSc (eller högre) inom mjukvaruteknik, optoelektronik, elektronik eller teknisk fysik. Arbetslivserfarenhet inom området är meriterande, men inget krav. Du har erfarenhet av mjukvaruutveckling i .Net /C#, Java eller C++ samt Python eller Matlab. Du är talar och skriver engelska. Det är meriterande om du talar svenska.

För att lyckas i rollen trivs du med att arbeta med komplexa projekt och att arbeta mot gemensamma mål. Du är driven, kvalitetsmedveten, innovativ och bra på att hitta lösningar både inom och utanför de traditionella metoderna. Du har ett stort intresse för innovationer och den senaste tekniken. Du har en god kommunikativ förmåga och bra på att skapa relationer till andra.

Lär känna II-VI Järfälla – din framtida arbetsgivare

II-VI Incorporated, a global leader in engineered materials and optoelectronic components, is a vertically integrated manufacturing company that develops innovative products for diversified applications in the industrial, optical communications, aerospace & defense, life sciences, semiconductor capital equipment, and consumer markets. Headquartered in Saxonburg, Pennsylvania, the Company has research and development, manufacturing, sales, service, and distribution facilities worldwide. The Company produces a wide variety of application-specific photonic and electronic materials and components, and deploys them in various forms, including integrated with advanced software to support our customers. II-VI has today 22 000 employees globally, where 200 employees are working in II-VI Järfälla.

Video thumbnail

Avstånd till arbetsplatsen

Bruttovägen 3. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Angelina Nilsson – din rekryterare!

Angelina Nilsson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • II-VI Järfälla valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Angelina Nilsson


II-VI Järfälla

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-08-15