TNG

Nätplanerare till KumBro Stadsnät

Är du en analytisk tekniker med förmåga att lyfta blicken? Bra! Vi söker flera nätplanerare till KumBro Stadsnät i Örebro.

Arbetsgivare KumBro-koncernen
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-01-20
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Eva Sahlin
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Är du en analytisk tekniker med förmåga att lyfta blicken? Bra! Vi söker flera nätplanerare till KumBro Stadsnät i Örebro.

Som nätplanerare på KumBro får du en självständig roll med många kontaktytor. KumBro ligger i framkant när det gäller att anpassa sin affär till framtidens behov och är stora på den lokala marknaden. Du får stora möjligheter att vara med och påverka den fortsatta expansionen.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här kommer du till en platt organisation där vi bryr oss om varandra och har en positiv atmosfär.

Du erbjuds möjligheten att arbeta i nya fräscha lokaler vid Behrn Arena, tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor. Tjänsten är på heltid, med start efter överenskommelse.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Tjänsten innebär att hantera fiberaffären, planera stamnätets komplettering och utbyggnad samt vara driftstöd inom KumBro. Det ingår även ett strategiskt arbete för risk- och krishantering inklusive kontinuitetsplanering. Nätplaneraren är strategiskt och operativt ansvarig för att hantera driften av fibernäten utifrån KumBros fastställda riktlinjer och företagets intentioner. Nätplaneraren ska agera proaktivt både vad gäller riskbedömningar och underhåll.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Hantering av nätaffärer till nationella och lokala operatörer inklusive kalkyler, offerter, avtal, faktureringsunderlag
  • Planera utbyggnad av fibernätet på en strategisk nivå
  • Förvalta befintligt nät och hantera kabelskador och dess åtgärdande. Planera underhåll och reparation av nät. Planering och framtagande av underlag vid större kabelomläggningar samt ta fram arbetshandlingar
  • Framtagande av statistikunderlag
  • Delta i möten och företräda KumBro i möten med externa parter
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du får vara en del av ett företag som arbetar med hållbarhetsfrågor inom energi och teknisk försörjning. Syftet är att vara en katalysator för hållbar utveckling i Örebroregionen genom att arbeta med framtidsfrågor i samhället på ett modernt och affärsdrivet sätt.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du har relevant teknisk utbildning och/eller erfarenhet från ledningsägare som t ex el-, VA-, eller telecom. Det är meriterande med erfarenhet av fiberinfrastruktur.

Då du kommer ha många kontakter är det viktigt att du har god kommunikativ förmåga i svenska språket, både i tal och skrift.

KumBro-koncernen

KumBro-koncernen

KumBro Stadsnät är ett av bolagen inom KumBro-koncernen vars övergripande uppdrag är att utveckla gemensamma bolag för Örebro och Kumla kommuner, inom området energi och teknisk försörjning.

Bolagen ska fungera som en katalysator och skapa möjligheter för nya samarbetsprojekt samt sträva efter ett tätt och öppet samarbete med näringslivet, regionen och övriga kommuner i länet. Genom bolagen ska KumBro-koncernen medverka till att målen i ägarnas miljöprogram uppfylls.

KumBro Stadsnät AB uppdrag är att skapa hållbar infrastruktur för kommunikation.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Urvalet påbörjas 7 januari. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare fr o m 7 januari. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
KumBro-koncernen
Arbetsgivare KumBro-koncernen
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-01-20
Eva Sahlin
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Räkna ut avståndet till jobbet


Orvar Bergmarks Plats 5, örebro


map

Andra jobb som kanske passar dig