Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Friskvård Friskvård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Dedikerad konsultchef Dedikerad konsultchef

Norsktalande kundtjänst till BSH Home Appliances

Har du kunskaper i norska och söker nytt jobb inom kundservice? Nu söker BSH två nya stjärnor till deras kundtjänst. Sök här!

Uppdragsgivare BSH Home Appliances
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-07-21

Frågor om jobbet

Julia Wengse
Kontakta din rekryterare

Julia Wengse

0768 72 57 77

Har du kunskaper i norska och söker nytt jobb inom kundservice? Nu söker BSH två nya stjärnor till deras kundtjänst. Sök här!

Drivs du av att leverera bästa möjliga kundservice och är sugen på nya utmaningar på ett växande internationellt bolag i Stockholm? Till BSH Home Appliances söker vi dig som älskar kundservice och samtidigt kan prata och förstå norska. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här kommer du få jobba på ett stort internationellt företag med stora ambitioner att leverera förstklassig service, där ni tillsammans hjälper kunderna med ärenden som rör service och reservdelar. Du kommer att vara en del av ett glatt gäng som drivs av att tillsammans nå resultat. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som medarbetare på BSHs kundtjänst kommer du att arbeta med deras fyra stora varumärken Bosch, Siemens, Neff och Gaggenau. 

Du kommer att: 

  • Hjälpa BSHs kunder med att boka service samt beställa reservdelar till deras produkter
  • Hantera frågor om produkter och administration i systemen kring dessa

I rollen kommer du vara en del av ett stort team på 19 personer, som stöttar kunder på både svenska och norska marknaden. Kontoret ligger i Sundbyberg i Stockholm. 

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Jobbet på BSH kommer till en början vara ett konsultuppdrag via oss på TNG, men kommer efter sex månader gå över till en fast anställning hos företaget. Du kommer ha en gedigen och anpassad introduktion och tillhör ett team med engagerade kollegor. Start sker efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. 

VEM ÄR DU?

Till detta jobb söker vi dig som:

  • Är servicemässig och tidigare har jobbat med service (är det dessutom inom kundservice över telefon är det ett stort plus!)
  • Har goda kunskaper i norska, svenska och engelska 
  • Är van att hantera system och har lätt att sätta sig in i nya
  • Är teaminriktad och gillar att nå mål tillsammans med kollegor 

Om BSH Home Appliances

Välkommen till innovationsledaren inom hushållsapparater, välkommen till vårt team! BSH Home Appliances AB ingår i BSH Home Appliances Group. Med våra produkter med märken som Bosch, Siemens, Neff, Constructa och Gaggenau, samt våra regionala och lokala märken, gör vi livet enklare. Vi är en internationell koncern med en årsomsättning på runt 12.6 miljarder euro under 2015 och mer än 56,000 anställda. Vi inspirerar genom intelligent teknik, utmärkt design, energisnåla produkter samt en god arbetsmiljö.
Ta ett steg vidare i din karriär – tänk framåt med oss.

BSH Northern Europe Customer Service Image Video from BSH Home Appliances AB on Vimeo.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Uppdragsgivare BSH Home Appliances
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-07-21

Frågor om jobbet

Julia Wengse
Kontakta din rekryterare

Julia Wengse

0768 72 57 77

Räkna ut avståndet till jobbet


Landsvägen 32, Solna


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden