Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Tjänstebil Tjänstebil
Bonus Bonus
Tjänste&shypension Tjänste­pension

Olympus söker en Fältservicechef / Kundansvarig

Fältservicechef / Kundansvarig till Olympus Medical Systems i Stockholm. Sök här!

Arbetsgivare Olympus Medical Systems
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-10-08

Frågor om jobbet

Goitom Semere
Kontakta din rekryterare

Goitom Semere

0707386709

Fältservicechef / Kundansvarig till Olympus Medical Systems i Stockholm. Sök här!

Har du intresse för att skapa goda kundrelationer, har du ledaregenskaper och ett tekniskt intresse? Då kan detta vara jobbet för dig! Olympus Medical Systems befinner sig i en expansiv fas och stärker nu organisationen med en mycket viktig roll. Som Fältservicechef kommer du ansvara för en grupp fältservicemedarbetare samt vara Kundansvarig för ett stort serviceavtal. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som fältservicechef får du stort eget ansvar och möjlighet att påverka företagets fortsatta expansion och framgång. I ditt team har du sex engagerade och kompetenta medarbetare, som besitter stor teknisk kompetens. Du kommer att få stora möjligheter att själv driva och förbättra fältservicearbetet tillsammans med gruppen. Parallellt med ovan, ansvarar du även för eftermarknaden hos en av Olympus största kunder. Detta är ett ypperligt tillfälle att från början vara med och översätta teori till praktisk kundnöjdhet.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Din roll kommer att ha två huvudsakliga områden – Fältservicechef samt Kundansvarig för ett stort serviceavtal.

  • I rollen som fältservicechef så kommer du att få stora möjligheter att själv driva och förbättra fältservicearbetet tillsammans med en erfaren och kompetent grupp, som idag utför såväl akut som förebyggande underhåll på medicinteknisk utrustning hos kund. Du kommer att ha fullt personalansvar för gruppen, dess leverans och kundnöjdheten.
  • I rollen som kundansvarig kommer du att ansvara för ett samarbete med en av Olympus största kunder. Där kommer du att säkra efterlevnad av serviceavtalet för all utrustning. Du kommer att koordinera servicearbeten, utbilda, driva förbättringsprojekt, samt vara länken mellan verksamheten och Olympus gällande Service. Detta genom mycket täta kundkontakter, ofta på plats hos kunden.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är placerad vid Mall of Scandinavia i Solna i ljusa och moderna lokaler. Bolaget består idag av drygt 80 personer och omsätter ca 400 MSEK. Olympus Sverige AB tillhör en världsomspännande koncern med säte i Japan. Som nyanställd får du en gedigen introduktion med information och verktyg för att på ett effektivt sätt komma in i din nya roll.

Tjänsten är på heltid och startar efter sommaren.

VEM ÄR DU?

För att trivas och bli framgångsrik på den här unika positionen, ser vi gärna att du förutom gedigen ledarerfarenhet, även har arbetat i ett nära kund-leverantörsförhållande. Eftersom rollen innebär en del administrativt arbete trivs du med ett systematiskt arbetssätt och har mycket goda kunskaper inom IT, gärna inom systemintegration. Vidare behöver du vara en strukturerad person som får rätt saker att hända, i rätt tid. Goda kunskaper i Svenska och Engelska, både i tal och skrift. B-körkort är nödvändigt då det ingår en del tjänsteresor.

Om Olympus Medical Systems

Sedan Olympus grundades i Japan 1919, har det blivit en ledande tillverkare av innovativ optisk och digital utrustning för sjukvårds- och konsumentelektroniksektorerna. I över 90 år har vi lett utvecklingen av endoskopi- och mikroskopiprodukter, medicinsk och industriell utrustning, kameror och röstinspelare.

Olympus i Sverige omfattar två divisioner: Imaging Systems (digitala kameror, kikare, diktafoner) och Medical Systems (medicinsk endoskopi, kirurgisk endoskopi och systemintegration) Företaget omsätter ca 400 MSEK och har drygt 80 anställda. Olympus Sverige AB tillhör en världsomspännande koncern med säte i Japan. Läs mer på www.olympus.se

På Olympus försöker vi varje dag göra världen till en lite bättre plats att leva i. Vi strävar efter att utveckla ny teknik, nya produkter och nya tjänster som uppfyller de tuffaste branschstandarder, samt erbjuda våra kunder ökad säkerhet, trygghet, kvalitet och produktivitet.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Arbetsgivare Olympus Medical Systems
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-10-08

Frågor om jobbet

Goitom Semere
Kontakta din rekryterare

Goitom Semere

0707386709

Räkna ut avståndet till jobbet


Dalvägen 8, Solna


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden