TNG

Onsite/- IT supporttekniker till Stockholmsmässan

Serviceinriktad generalist inom IT support till Stockholmsmässan i Älvsjö

Arbetsgivare Stockholmsmässan
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-09-04
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Friskvård Friskvård
Sara Hagström
Vi låter din potential och kompetens avgöra din framtid, inte magkänsla eller fördomar.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sara Hagström

Serviceinriktad generalist inom IT support till Stockholmsmässan i Älvsjö

Vill du arbeta i en central roll och tekniskt supportera dina kollegor för att tillsammans möjliggöra möten och events i världsklass på Nordens största mötesplats? Sök då tjänsten som IT supporttekniker på Stockholmsmässan i Älvsjö.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Föreställ dig en plats som ena dagen rymmer en prestigefull kongress och andra dagen förvandlas till en färgsprakande möbelmässa. Stockholmsmässan i Älvsjö är Nordens största mötesplats. Som supporttekniker jobbar du med att hjälpa dina kollegor med diverse IT relaterade problem. Du erbjuds en roll med stor variation i det dagliga arbetet. Förbered dig på nya utmaningar och nya problem att lösa från dag till dag.
Du tillhör ett dedikerat team på 6 personer inom drift och supportenheten. Du har en bred roll som supporttekniker onsite, vilket innebär att du får hela Stockholmsmässan som din arbetsplats.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer bland annat arbeta med att:

  • på daglig basis hjälpa och supportera dina kollegor med klientrelaterad mjuk- och hårdvaruproblem
  • administrera användare och behörigheter i AD
  • felsökning och installera nya klienter
  • göra beställningar av klientrelaterad IT-utrustning 
  • agera dispascher internt inom IT-avdelningen
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är placerad på Stockholmsmässan i Älvsjö och du kommer att röra dig och supportera kollegor i hela anläggningen såväl som över telefon. I denna tjänst ingår beredskap samt betald övertid.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en bred kunskap inom IT. Du är serviceinriktad, pedagogisk och du trivs i en roll med många kontaktytor. Du har landat i att det är just tekniker/supportrollen du trivs som bäst i och att då få hjälpa dina kollegor och lösa deras problem.
Du bör ha jobbat i en support/teknisk roll tidigare, gärna organisationer där du arbetat brett både med 1st och 2nd line ärenden och onsite. Du ska ha erfarenhet av att jobba i AD, Exchange samt med Windows 10. Har du erfarenhet av nätverk (Cisco produkter), Adobe CC eller Auto CAD är det meriterande. Du har jobbat strukturerat i någon form av ärendehanteringssystem.

Koncernspråket på Stockholmsmässan är svenska och därav är svenska ett krav för denna tjänst men det är önskvärt att du även behärskar engelska i tal och skrift.

 

 

Stockholmsmässan

Stockholmsmässan

Stockholmsmässan är Nordens största mötesanläggning. I 75 år har vi genomfört mässor och kongresser som gett våra besökare massor av inspiration, kunskap, affärsmöjligheter och nya vänner. Vår verksamhet bygger på det personliga mötet – grunden för all mänsklig kommunikation och något som aldrig går att ersätta. Möten ger nya kontakter och nya tankar, i allt från oväntade möten på stan till stora organiserade möten med tiotusentals deltagare. Det är där vi på Stockholmsmässan kommer in. Vi älskar möten – alla sorters möten. Och därför är vi experter på att arrangera, planera och skapa möten som gör skillnad, både i det stora och i det lilla. Med ett 70-tal branschledande mässor och hundratals nationella och internationella kongresser, konferenser och evenemang varje år, möter vi människor från alla världens hörn, branscher och kulturer. En mer inspirerande 75-åring får man leta efter!

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Stockholmsmässan
Arbetsgivare Stockholmsmässan
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-09-04
Sara Hagström
Vi låter din potential och kompetens avgöra din framtid, inte magkänsla eller fördomar.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sara Hagström

Räkna ut avståndet till jobbet


Mässvägen 1, älvsjö


map

Andra jobb som kanske passar dig