Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling

Orderadministratör med intresse för kundservice

Vill du jobba med kundservice och administration av ordrar? Vi söker orderadministratör med systemvana för uppdrag i Göteborg.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-11-11

Frågor om jobbet

Rebecca Hallberg
Kontakta din rekryterare

Rebecca Hallberg

0708-919699

Vill du jobba med kundservice och administration av ordrar? Vi söker orderadministratör med systemvana för uppdrag i Göteborg.

Vi ser en kommande efterfrågan på administratörer och kundsupport som snabbt kan komma in och avlasta med orderhantering och kunddialog hos våra uppdragsgivare i Göteborg. Vi vill därför komma i kontakt med dig som är noggrann, självgående och servicemedveten – oavsett om du är i början av din karriär eller om du har arbetat i många år med liknande uppgifter.

Välkommen med din intresseanmälan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du användning av dina administrativa och serviceinriktade kunskaper och samtidigt komma i kontakt med nya miljöer och människor. Våra kunder verkar inom en mängd olika branscher och erbjuder således spännande uppdrag för dig som konsult.

Uppdragen är initialt bemanningsuppdrag vilket innebär att du blir anställd av TNG och arbetar som konsult hos vår kund, där du självklart omfattas av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som orderadministratör kommer du stötta upp med administrativa uppgifter inom orderhantering samt kund- och leverantörskontakter, exempelvis:

  • administrera ordrar, offerter, beställningar, leveranser och fakturor
  • ha koll på skatteregler och försäljningsvillkor för respektive marknad
  • se till att kundinformation är uppdaterad i företagets CRM-system 
  • guida kunderna i företagets utbud och bistå med enklare support kring företagets produkter/tjänster
  • kontakt med leverantörer kring restorder, förseningar och reklamationer

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Då behovet av avlastning hos våra kunder ofta är brådskande, söker vi i första hand dig som är tillgänglig för omgående start och som söker arbete på heltid och dagtid. Observera att denna annons ligger ute för uppdrag som är på ingång till oss och mer information kommer ges när dessa blir aktuella. Uppdragens längd kan komma att variera.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som inger förtroende och är mån om att ge ett gott intryck av företaget du representerar samt trivs att arbeta tillsammans med andra. Troligtvis har du redan arbetat med kundservice och administration i flera år, kanske som kundtjänst, orderadministratör eller säljsupport, och har ett utpräglat affärssinne.

Vidare är du en noggrann administratör med god systemvana och hanterar Office-paketet obehindrat. Det är ett stort plus om du har god vana av Excel samt har tidigare erfarenhet av affärssystem/CRM-system. Då du kommer arbeta med kontakter både internt och externt är det viktigt att du både talar och skriver svenska och engelska flytande.

Om TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-11-11

Frågor om jobbet

Rebecca Hallberg
Kontakta din rekryterare

Rebecca Hallberg

0708-919699

Räkna ut avståndet till jobbet


Korsgatan 3, Göteborg


map

Andra jobb som kanske passar dig