Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Friskvård Friskvård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal

Problem Manager till Visma EssCom

Som Problem Manager på Visma EssCom i Stockholm kommer du att få en nyckelroll och få jobba inom en rolig bransch – Retail!

Arbetsgivare Visma Esscom
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-07-26

Frågor om jobbet

Sandra Peiper
Kontakta din rekryterare

Sandra Peiper

0709-563946

Som Problem Manager på Visma EssCom i Stockholm kommer du att få en nyckelroll och få jobba inom en rolig bransch – Retail!

Vismas Retaildivision är i en expansiv fas och söker dig som brinner för Problem Management! Vill du jobba med en central process och bli en del av ett team som tillsammans optimerar problem processen? Sök då rollen som Problem Manager med arbetsplats på Visma EssCom i Stockholm!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Denna spännande utmaning kommer bland annat att innebära:

  • Övergripande ansvar för underhåll och utveckling av problem processen
  • Central roll och få jobba med en process som är vital för Vismas Retaildivision i Sverige
  • samarbeta med ett kompetent och dedikerat team
  • vara med på en spännande resa på ett företag som är i en expansiv fas

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Här kommer du att få en sammanhållande roll med ansvar för problem manager processen mot en kund inom retail samtidigt som du kommer ingå i ett team som jobbar övergripande med problem processen för hela Vismas Retaildivision i Sverige. Här kommer du bland annat att få:

  • Prioritera, koordinera och driva utredningar i mål
  • Koordinera och allokera resurserna som krävs för att driva och undersöka problem
  • Kontinuerligt utvärdera och driva utveckling av processen samt motivera andra att följa den
  • Säkerställa att processaktiviteterna utförs korrekt samt vägleda och utbilda personer som arbetar i processen
  • Dokumentera och se till så att processen följer riktlinjer samt uppdateras kontinuerligt

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ingå i ett mindre team med fokus på problem processen och ha nära dialog i teamet samt med kund, support och service delivery manager. Rollen är baserad på Visma EssComs kontor i Bromma.

VEM ÄR DU?

Här trivs du som tilltalas av att ta ägandeskap och verka i en central roll med många kontaktytor. Du har en förmåga att genom att ställa rätt frågor få med dig människor så att de förstår värdet av att jobba processorienterat samt kan peka riktning så att alla jobbar åt samma håll. Du är även så pass trygg i din kompetens och roll att du vid behov kan frångå processen, utvärdera och tänka nytt. Du har en bra IT förståelse samt goda kunskaper inom ITIL. Vidare ser vi gärna att du kommer från retail med en god förståelse för affärsverksamheten.

Eftersom Visma är ett internationellt bolag ser vi gärna att du är trygg med att kommunicera på både svenska och engelska.

Om Visma Esscom

Visma EssCom AB ingår i koncernen Visma och är ett rikstäckande företag som ligger i absolut framkant vad gäller eftermarknadstjänster inom elektronik och IT. Vi utför service och installationer av IT-relaterad utrustning i hela landet, samt bedriver verkstadsverksamhet och kundsupport på ett antal orter i Sverige. Visma EssCom är certifierade inom ISO 14001, ISO 9001 och certifiering inom OHSAS 18001.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Arbetsgivare Visma Esscom
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-07-26

Frågor om jobbet

Sandra Peiper
Kontakta din rekryterare

Sandra Peiper

0709-563946

Räkna ut avståndet till jobbet


Gårdsfogdevägen 5


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden