Sök

Processäkerhetsingenjör till St 1 Refinery

St1 Refinery Göteborg söker nu en Processingenjör inom säkerhet som får driva projekt genom hela organisationen

Arbetsgivare St 1 Refinery AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-06-01
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Bonus Bonus
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Friskvård Friskvård
Sarah Björklund
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sarah Björklund

0709-707216

St1 Refinery Göteborg söker nu en Processingenjör inom säkerhet som får driva projekt genom hela organisationen

Brinner du för att jobba med processäkerhet med främsta målsättning att förbättra säkerhet och tillförlitlighet i en dynamisk miljö? Trivs du att jobba med ett helhetstänk och mellan avdelningar i organisationen? Hos oss finner du en platt organisation med stor möjlighet att påverka och genom synergier utvecklas ytterligare i din roll. Känns det här spännande? Då kan du vara vår nya Processäkerhetsingenjör! Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss erbjuds ett intressant och spännande arbete med mycket kontaktyta mot andra avdelningar inom raffinaderiet och möjlighet att utvecklas inom företaget. Du får förutom de interna kontakterna även delta i externa nätverk. Du får ta plats i organisationen, vara med i flera utmanande projekt i en bransch som är under stor förändring. Dessutom erbjuder vi bonuslön och utfyllnad av föräldraförsäkring vid barnledighet, träningsmöjligheter samt företagshälsovård.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Viktiga arbetsuppgifter:

• Följa utveckling och lagstiftning inom området och se till att vi ligger i framkant på för oss relevanta områden
• Genomföra riskanalyser
• Uppföljning av åtgärder
• Incidentutredningar
• Driva och delta i projekt

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Det huvudsakliga ansvaret som Processäkerhetsingenjör är arbete med processäkerhets- och riskrelaterade frågeställningar som rör våra anläggningar.
Arbetet är placerat på raffinaderiets HSM avdelning/Processtekniska avdelning som tillhör raffinaderiets tekniska organisation. Inom tekniska avdelningen finns specialister inom områden som miljö, processteknik, arbetsmiljö, skydd och säkerhet m.m.

Du kommer att arbeta både med självständiga uppdrag, men också samarbeta med produktion, underhåll och andra avdelningar inom raffinaderiet. Du kommer även att utveckla och driva processäkerhetsarbete i samarbete med raffinaderiets organisation.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du har en civilingenjörsexamen inom kemiteknik, brand/risk eller annan relevant inriktning. Du får gärna ha arbetat inom processindustrin tidigare, men även nyexaminerade är välkomna att söka.
Kunskap om olika metoder för processriskanalys är meriterande liksom erfarenhet att på ett systematiskt sätt arbeta med att reducera processrisker inom liknande verksamhet.

Då du har stor kontaktyta gentemot andra avdelningar inom raffinaderiet har du god förmåga att uttryckta dig tydligt och väl på svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Du är en person med stor drivkraft och van att dela med dig av dina kunskaper. Du har god förmåga att lyfta blicken och se helheten, samt har förmåga att dra upp riktlinjer. Du har ett genuint intresse för processäkerhet och känner dig hemma i produktionsmiljö. Du trivs med att ta ansvar och driver ditt arbete självständigt till uppsatta mål. Att ta eget initiativ är en självklarhet.

St 1 Refinery AB

St 1 Refinery AB

St1 är ett modernt energibolag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Målet är att utveckla och erbjuda nya, förnybara bränslen och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan. Koncernens energitjänster och produkter sträcker sig från vindkraft till etanolbränsle som görs på restprodukter från livsmedelsindustrin.
På St1 Refinery AB förädlas årligen 4 miljoner ton råolja från Nordsjön. Under det senaste decenniet har hundratals miljoner kronor investerats för tillverkning av produkter av bästa miljöklass och för att minska utsläppen från produktionen. Vi är ett av de mest energieffektiva raffinaderierna i världen. Raffinaderiet levererar fjärrvärme till Göteborgs stad och är sedan 1997 miljöcertifierat enligt EMAS och ISO 14001. Vi är ungefär 210 anställda vid raffinaderiet som är beläget på Hisingen.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare St 1 Refinery AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-06-01
Sarah Björklund
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sarah Björklund

0709-707216

Räkna ut avståndet till jobbet


Bensinvägen 10


map

Andra jobb som kanske passar dig