TNG
Processingenjör Litografi – EBL – II-VI

Processingenjör Litografi – EBL – II-VI

II-VI i Stockholm söker en processingenjör till sin litografi-area med goda kunskaper inom elektronstråle litografi / EBL.

Arbetsgivare II-VI Järfälla
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-01-26
6 v semester 6 v semester
Bonus Bonus
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Sjukvårds&shyforsakring Sjukvårds­forsakring
Dana Jennerström
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

II-VI i Stockholm söker en processingenjör till sin litografi-area med goda kunskaper inom elektronstråle litografi / EBL.

Har du som processingenjör kunskaper inom litografi och specifikt elektronstråle litografi / EBL? Vill du själv vara med och påverka vår fortsatta utveckling av våra produktionsprocesser? Teknikinnovativa II-VI står för många banbrytande optoelektroniska produkter i världsklass och söker nu en processingenjör till sin produktion inom litografi-arean. Det är en ny roll på II-VI där du genom din goda expertis inom elektronstråle kommer ha stor påverkan på våra tillverkningsprocesser. Välkommen till en kompetensintensiv och snabbväxande verksamhet med korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

II-VI är ett högteknologiskt, internationellt bolag som tar fram banbrytande och högkvalitativa produkter inom optoelektronik. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt med en internationell känsla som har några av världens mest kända Tech bolag som kunder. På II-VI jobbar du i en kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar och i rollen som processingenjör blir du en viktig spelare i företagets fortsatta utveckling. Vi är stolta över våra värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som vårt dagliga arbete.

Vi tar hand om vår personal och erbjuder dig en marknadsmässig lön, bonusmodell, sex veckors semester, frivillig sjukvårds- och grupplivförsäkring samt ett generöst pensionsupplägg genom Skandia.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som processingenjör på II-VI ansvarar du för att upprätthålla och förbättra tillverkningsprocesser inom litografi-arean. Du har det övergripande ansvaret för drift, skötsel och att säkerställa produktion i vår nya utrustning för elektronstråle processning. I din roll finns också ansvar att leda processutveckling och förbättringsaktiviteter.

Du kommer vara djupt involverad i arbetet som sker inne i fabben och specifikt inom litografi-arean. Rollen innebär att du är ansvarig för alla processteg som finns inom arean och specifikt elektronstråle. Du ser till att tillverkningsprocessen motsvarar de ställda kraven och identifierar utvecklingsbehov. Du arbetar med att analysera resultaten från processkontrollerna för att identifiera trender och avvikelser i ett tidigt skede och utföra korrigerande åtgärder.

Som processingenjör kommer du utbilda och lära dig tekniker i nya verktyg och nya procedurer och du säkerställer att de kan utföra sina arbetsuppgifter på ett effektivt och säkert sätt.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Avdelningen litografi består idag av fyra medarbetare. I rollen som processingenjör kommer du närmast samarbeta med kollegorna inom litografiarean samt andra areor såsom torretsning / tunnfilmsdeponering, epitaxi, våtkemisk bearbetning och nedtunning. Det innebär att du kommer ha många olika kontaktytor både med kollegorna på siten i Järfälla och med kollegorna runt om i världen.

Kontoret är beläget i Järfälla. Tjänsten är på heltid och önskad start är så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är civilingenjör, PhD i kemi, fysik, elektronik, materialvetenskap eller har annan relevant bakgrund. Vidare har du god erfarenhet av elektronstråle litografi samt god kunskap om elektronstråle utrustning och dess teknik. Du har erfarenhet av halvledarproduktion och har dokumenterad erfarenhet av att sätta upp produktionsprocesser, testa, verifiera och planera tillverkningen. Erfarenhet av halvledarbearbetning är starkt meriterande därför ser vi gärna att du har arbetat i liknande miljö tidigare. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. För att du ska vara framgångsrik i rollen som processingenjör ser vi framför allt att du har erfarenhet från halvledarindustrin, har mycket god teknisk kompetens, en god analytisk förmåga och är problemlösningsorienterad.

Du trivs med eget ansvar, är driven, målfokuserad och samarbeta gärna med olika kompetenser och människor för att tillsammans uppnå verksamhetens mål. Som person är du pragmatisk och uppnår resultat med hög kvalitet. Du är analytisk, in lyssnande och stödjande när det uppstår problem. Du kommunicerar övertygande, är rådgivande och stöder andra när det uppstår problem.

 

II-VI Järfälla

II-VI Järfälla

II-VI Incorporated, a global leader in engineered materials and optoelectronic components, is a vertically integrated manufacturing company that develops innovative products for diversified applications in the industrial, optical communications, aerospace & defense, life sciences, semiconductor capital equipment, and consumer markets. Headquartered in Saxonburg, Pennsylvania, the Company has research and development, manufacturing, sales, service, and distribution facilities worldwide. The Company produces a wide variety of application-specific photonic and electronic materials and components, and deploys them in various forms, including integrated with advanced software to support our customers. II-VI has today 22 000 employees globally, where 200 employees are working in II-VI Järfälla.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare II-VI Järfälla
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-01-26
Dana Jennerström
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Placering

Bruttovägen 3

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig