TNG
Program Manager till II-VI i Järfälla

Program Manager till II-VI i Järfälla

Världsledande II-VI i Järfälla söker en Program Manager med erfarenhet av stora och komplexa projekt.

Arbetsgivare II-VI
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-12-08
6 v semester 6 v semester
Bonus Bonus
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Sjukvårds&shyforsakring Sjukvårds­forsakring
Dana Jennerström
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Världsledande II-VI i Järfälla söker en Program Manager med erfarenhet av stora och komplexa projekt.

II-VI som är ett världsledande företag inom optisk kommunikation söker nu en Program Manager till sin verksamhet i Järfälla. Har du erfarenhet av projektledning i en internationell miljö och en bred teknisk bakgrund inom elektronik, fysik eller liknande? Vi söker en projektledare som kan ta ansvar och driva projekt från start till mål, dvs. från koncept / design / konstruktionsfas till att projektet överlämnas till produktion.
Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

II-VI är ett högteknologiskt, internationellt bolag som tar fram banbrytande och högkvalitativa produkter inom optoelektronik. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt med en internationell känsla som har några av världens mest kända Tech bolag som kunder. På II-VI jobbar du i en kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar och i rollen som projektledare blir du en viktig spelare i företagets fortsatta utveckling. Vi är stolta över våra värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som vårt dagliga arbete.
Vi tar hand om vår personal och erbjuder dig en marknadsmässig lön, bonusmodell, sex veckors semester, frisk- och sjukvårdsförsäkring samt ett generöst pensionsupplägg genom Skandia.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Program Manager är ditt ansvar att definiera och leda produktutvecklingsprojekt med fokus på produktkostnad, tillverkningsbarhet, kvalitet, prestanda och effektivt resursutnyttjande. Du jobbar parallellt med en teknisk projektledare och uppdatera kontinuerligt styrgruppen om hur projekten ligger till i förhållande till projektbudgetar, produktkostnader, resurstillgängligheten och projektplanen inklusive deadlines och andra kritiska delmoment. Du analyserar projektens förlopp och identifierar eventuella risker samt föreslår aktiviteter för att minska riskerna. Stora projekt kan innebära samarbete med andra utvecklingsenheter runt om världen samt med produktion som är förlagd i huvudsak till Sverige, Kina och Malaysia för våra produkter.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Projekten involverar vanligtvis mellan 10 och 20 personer och projektbudgetar är stora och kräver erfarenhet av att hantera stora och komplexa projektprocesser. Det är även vanligt förekommande att man jobbar med långa projektcyklar som kan ta från 1 upp till 4 år.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är civilingenjör med examen inom elektronik, fysik eller likvärdig utbildning. Du har flera års erfarenhet av projektledning och har drivit ett flertal projekt från start till mål. Du har även i din roll som projektledare haft budgetansvar inklusive ansvar för kostnadsuppföljning och tidsåtgång. Det är meriterande om du har erfarenhet av projektledning inom tillverkningsindustrin.

För att du ska vara framgångsrik i rollen som Program Manager / projektledare ser vi framför allt att du är driven, engagerad och gillar att lösa problem. Du är van att arbeta med flera projekt samtidigt, kan prioritera, är självständig och trivs med eget ansvar. Du trivs med att leda arbetet framåt och att ha ett helhetsansvar. Vi ser gärna att du har förmågan att knyta kontakter både internt och externt för att genomföra dina arbetsuppgifter på bästa sätt. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

II-VI

II-VI

II-VI Incorporated, a global leader in engineered materials and optoelectronic components, is a vertically integrated manufacturing company that develops innovative products for diversified applications in the industrial, optical communications, aerospace & defense, life sciences, semiconductor capital equipment, and consumer markets. Headquartered in Saxonburg, Pennsylvania, the Company has research and development, manufacturing, sales, service, and distribution facilities worldwide. The Company produces a wide variety of application-specific photonic and electronic materials and components, and deploys them in various forms, including integrated with advanced software to support our customers. Finisar Sweden is part of II-VI Corp since September 2019.Today II-VI has 22 000 employees in the world and 195 in Järfälla.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare II-VI
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-12-08
Dana Jennerström
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Placering

Bruttovägen 3

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig