TNG

Projektassistent till Deloitte i Stockholm

Deloitte söker nu en projektassistent med ett intresse för ekonomi och administration till affärsområdet Consulting i Stockholm!

Arbetsgivare Deloitte
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-11-16
Centralt kontor Centralt kontor
Friskvård Friskvård
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Amanda Karlsson
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Deloitte söker nu en projektassistent med ett intresse för ekonomi och administration till affärsområdet Consulting i Stockholm!

Söker du efter en administrativ roll med inslag av fakturering och ekonomi? Trivs du att arbeta med flera projekt parallellt? Har du även ett öga för detaljer där du får använda din analytiska förmåga? Deloitte söker nu en projektassistent till deras kontor i Stockholm. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som projektassistent kommer du att få en central administrativ tjänst med mycket eget ansvar. Du kommer att få arbeta nära dina kollegor och stötta dem administrativt i deras projekt. Här blir du en del av ett spännande och utmanande affärsklimat med högt tempo och många kontaktytor. Du kommer att ingå i ett Back Office team på 6 personer, där du och en kollega delar samma typ av arbetsuppgifter.

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som projektassistent kommer du arbeta med: 

  • Kvalitetssäkring av inkommande projekt och tillhörande dokument
  • Öppna nya projektnummer i Maconomy
  • Uppföljning och arkivering av t.ex. avtal
  • Ansvara för fakturering och uppföljning av projekt
  • Administration och uppföljning av genomfakturering för utländska projekt
  • Ta fram rapporter och underlag för timmar och reseutlägg på projekt
  • Värdering av uppdragsbalanser för de projekt man ansvarar för
  • Hantering och bevakning av leverantörs- och kundfakturor kopplade till projekten
  • Vid fakturering beräkna och följa upp valuta diffar
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd hos Deloitte. Tjänsten är tänkt att starta i början av januari 2020. Här får du en trevlig arbetsplats med glada kollegor och varierande arbetsuppgifter i en internationell miljö. Kontoret är placerat på Rehnsgatan nära Rådmansgatans tunnelbanestation i central Stockholm.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning och vi ser att du har tidigare erfarenhet av en liknande administrativ tjänst med inslag av ekonomi och fakturering. Ett krav för tjänsten är dock att du behärskar svenska och engelska obehindrat både i tal och skrift, då rollen innebär att du kommer att använda både svenska och engelska i din dagliga kommunikation. Vi förutsätter också att du har god systemvana samt goda kunskaper i Office paketet, framförallt Excel. Har du dessutom erfarenhet av Maconomy eller SAP är det meriterande.

Det är viktigt att du har förmågan att prioritera ditt arbete och kunna arbeta självständigt, då du kommer jobba med flertalet projekt parallellt. Du gillar att arbeta med siffror och tycker det är kul med uppgifter som berör analys och problemlösning. Du är noga med att hålla deadlines och räds inte av att vara drivande i samarbetet med dina kollegor. Du trivs att arbeta i ett högt tempo, då arbetstoppar kan förekomma. Vi lägger stor vikt vid att du är serviceorienterad, effektiv och flexibel i kontakten med dina kollegor.

Deloitte

Deloitte

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade tjänster till noterade och privatägda klienter inom en mängd branscher. Deloitte assisterar fyra av fem företag på Fortune Global 500® genom ett globalt nätverk av medlemsfirmor i mer än 150 länder. Med spetskompetens av världsklass och högkvalitativa tjänster hjälper vi våra klienter att lösa deras mest komplexa utmaningar. För ytterligare information om hur Deloittes mer än 244 000 medarbetare arbetar för att göra verklig skillnad, följ oss på LinkedIn och Twitter.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare Deloitte
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-11-16
Amanda Karlsson
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Räkna ut avståndet till jobbet


Rehnsgatan 11, Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig