Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Centralt kontor Centralt kontor
Livspussel Livspussel
Friskvård Friskvård
Flextid Flextid

Projektledare för produktprojekt till Hövding

Vill du jobba med projektledning och hålla ihop projekt involverande R&D, Operations och marknad? Detta kan vara tjänsten för dig!

Arbetsgivare Hövding
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-07-18

Frågor om jobbet

Angelina Nilsson
Kontakta din rekryterare

Angelina Nilsson

0768384163

Vill du jobba med projektledning och hålla ihop projekt involverande R&D, Operations och marknad? Detta kan vara tjänsten för dig!

Vill du operativt driva projekt involverande teknikutveckling, produktion och marknad? Vill du arbeta med en unik och marknadsledande produkt? Är du en pragmatisk person med stor verklighetsförankring? Sök jobbet på Hövding i Malmö och häng med på den fortsatta framgångssagan! Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du blir en del av Hövding och får 30 härliga kollegor, alla med sin unika kompetens. Det är ett gäng med olika bakgrunder och personligheter, som inspireras av varandra och jobbar tätt ihop. 

Produkten du kommer att jobba med är unik och säljs idag i närmre 1 000 butiker och webbshopar i 16 länder. Det är ett litet, entreprenörsdrivet, börsnoterat företag som står inför äventyret att fortsätta förbättra produkten och produktionsflödet för att möta de snabbt ökande försäljningsvolymerna. Som projektledare kommer du att ha en nyckelroll på denna resa.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Hövding har en unik produkt på marknaden och fortsatt starkt tillväxt. Nya projekt med förbättringar av befintlig produkt såväl som nyutveckling står på tur. Projekten berör och involverar många områden och funktioner inom Hövding och även externa partners, så som projektledare förväntas du har koll på helheten och driva projekten i rätt riktning mot uppsatta mål. Vi växer snabbt på många marknader och därmed måste förändringsarbete vara vår vardag.

Rollen som projektledare innebär att du bland annat:

 • Leder och hanterar flera projekt av samtidigt. Allt från mindre ändringsprojekt till kompletta produktutvecklingsprojekt.
 • Leder projektteamen för att säkerställa att alla levererar enligt plan.
 • Aktivt medverkar och deltar i projekten och på ett pragmatiskt sätt lösa avvikelser och förändringar.
 • Hanterar kommunikation inom projekt och företaget samt externa partners.
 • Ansvarar för att projektet följer budget och tidplan.
 • Rapporterar till en styrgrupp innefattande VD, R&D Manager och Operations Manager.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer ha ett nära samarbete med de flesta funktionerna och många av kollegorna på kontoret. Du kommer att arbeta mycket med våra externa samarbetspartners där produktion sker. I din roll ingår även resor till leverantörer och fabriker i Europa och Asien.

VEM ÄR DU?

 • Flerårig erfarenhet som projektledare med en vana att leda projektmedlemmar och ansvara för tidplan och budget.
 • Vana att svara mot interna eller externa intressenter och erfarenhet av att sätta dig in i olika perspektiv och infallsvinklar.
 • Teknisk kompetens inom t.ex. mekanik eller elektronik
 • Erfarenhet från en tillverkande industri, men gärna även haft kontakt med slutkunderna
 • Det är meriterande om du har erfarenhet från mindre, entreprenörsdrivna bolag.
 • Språkkunskaper i engelska och svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du även har språkkunskaper i japanska och / eller kinesiska.

Som person är du självgående och ansvarstagande. Du identifierar snabbt det viktigaste, driver dialogen och vågar fatta beslut. Du är van vid att kommunicera med olika intressenter innanför och utanför organisationen, varvid kommunikation och samarbetsvilja är av vikt. Du är en god lagspelare, är prestigelös och hjälper till där det behövs. Du fungerar väl i en miljö där du förväntas vara pragmatisk, men ändå håller en anpassad struktur i de projekt som du driver.

Om Hövding

Hövding är en airbag för cyklister. En revolutionerande cykelhjälm i form av en krage som cyklisten bär kring halsen. Kragen innehåller en airbag som löser ut och skyddar huvudet först vid en olycka. Airbagen är utformad som en huva som omsluter och skyddar cyklistens huvud. Utlösningsmekanismen styrs med hjälp av sensorer som registrerar den onormala rörelsen hos cyklisten vid en olycka. Hövding har världens i särklass bästa stötupptagningsförmåga, är enkel att ta med, samt är snygg och diskret i sin utformning.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Arbetsgivare Hövding
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-07-18

Frågor om jobbet

Angelina Nilsson
Kontakta din rekryterare

Angelina Nilsson

0768384163

Räkna ut avståndet till jobbet


Bergsgatan 33, Malmö


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden