Sök

Projektledare inom IT till DB Schenker i Göteborg

Fortsatt karriär som projektledare! DB Schenker söker nu en erfaren projektledare inom IT till huvudkontoret i centrala Göteborg

Arbetsgivare DB Schenker
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-06-09
6 v semester 6 v semester
Friskvård Friskvård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Annika Sörensen
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Annika Sörensen

031-761 22 23

Fortsatt karriär som projektledare! DB Schenker söker nu en erfaren projektledare inom IT till huvudkontoret i centrala Göteborg

Har du jobbat ett tag som projektledare men kanske vill till ett större bolag och få mer ansvar och stora dagliga utmaningar? Hos DB Schenker i Göteborg kommer du få driva dina egna projekt i större format på den globala IT-divisionen. Du kommer till ett stort internationellt bolag och i en arbetsgrupp med familjär stämning och högt i tak.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Då IT-divisionen växer erbjuds du möjligheten att bli en del av DB Schenker inom IT på huvudkontoret. Du kan få vara med att påverka vidareutvecklingen och framgångar för avdelningen Project Portfolio Management. Det händer alltid mycket här och det finns kompetent personal i alla nivåer inom ditt team och övriga avdelningar. Här får du uppmuntran att utvecklas och ta eget ansvar i ditt dagliga arbete. Du erbjuds även:

 •  karriärmöjligheter 
 •  tjänstepension
 •  friskvård
 •  sex veckors semester
 •  möjlighet att hyra personalstugor i fjällen
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som projektledare på Schenker leder du projekt som syftar till att implementera IT-lösningar för att tillgodose verksamhetens behov inom IT.

 •  Ta fram realistiska tidsplaner och ansvara för kontinuerlig uppdatering under projektets livscykel.
 •  Tillse att projektet levereras enligt uppsatt plan.
 •  Fullt budgetansvar för de projekt som tilldelas dig samt säkerställande av att projektet ej avviker utanför satta budgetramar.
 •  Säkerställa en effektiv projektkommunikation enligt utförd intresseanalys.
 •  Eskaleringar till styrgrupp vid projektavvikelser.
 •  Tillse ett effektivt ledarskap till projektteamet och att agera vid avvikelser från fullgod teamleverans
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du blir en del av den globala IT-divisionen där ni är totalt 12 personer som arbetar med projektledning, change och release-management och resurshantering. Teamet är kompetent och alla jobbar hårt för att tillgodose verksamhetens behov. Totalt arbetar 500 personer på Schenkers huvudkontor, som ligger centralt i Göteborg.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är trygg i ditt ledarskap som inte backar för utmaningar. Att vara effektiv, noggrann och jobba strukturerat är ett absolut måste. Du är resultatorienterad, strukturerad och självgående.
Du har en hög kvalitetsmedvetenhet och är van att hantera komplexa situationer.Du är också nyfiken på andra människor då du behöver bygga relationer och samarbeta med andra. Ett dagligt högt tempo bör du trivas med och att ta eget ansvar ser du som självklart. Du har universitetsexamen inom IT, organisation, management, projektledning eller liknande. Det är meriterande att du har jobbat enligt PMI och har PMP-certifieringen.

DB Schenker

DB Schenker

DB Schenker är ett privatägt globalt företag som är verksamma inom logistik både till land, sjöss och i luften. På huvudkontoret i Göteborg finns ca 500 anställda. Idag är Schenker störst på marknaden inom sitt område. Här finns stora möjligheter att växa i ditt yrke – både i Sverige och internationellt

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare DB Schenker
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-06-09
Annika Sörensen
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Annika Sörensen

031-761 22 23

Räkna ut avståndet till jobbet


Lilla Bommen Göteborg


map

Andra jobb som kanske passar dig