Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Friskvård Friskvård
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Utbildnings&shybudget Utbildnings­budget

Projektledare till Inwido i Lund

Projektledare inom Mekanik, Elektronik och Mjukvara till Inwido I Lund.

Arbetsgivare Inwido AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-11-05

Frågor om jobbet

Lovisa Wang-Larsen
Kontakta din rekryterare

Lovisa Wang-Larsen

0708-888 411

Projektledare inom Mekanik, Elektronik och Mjukvara till Inwido I Lund.

Vill du leda internationella utvecklingsprojekt från idé till lansering av smarta produkter som kan inkludera mekanik, elektronik och mjukvara? Till Inwido i Lund söker vi nu en Projektledare som vill följa med Inwido på deras spännande resa till att bli marknadsledande inom digitaliseringen av smarta hem.
Vi söker dig som har erfarenhet av att driva projekt inom hårdvaru- eller mjukvaruutveckling och som nu vill vara en del av ett entreprenöriellt företag med fokus på innovation!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi på Inwido har redan startat lanseringen av produkter och tjänster som använder varierande former av digital intelligens för att förbättra och förenkla människor vardag. Du får nu chansen att som Projektledare vara en del av utvecklingen av nya produkter och tjänster som svarar på konsumenternas behov. 
Vi vill bli ledande inom utvecklingen av digitaliserade fönster och dörrar. Är du den som tillsammans med oss kommer göra detta möjligt?

Med våra värderingar som vägvisare; "Consumer in mind", "Courage to improve" och "Competent people at hand" kommer du bli en nyckelperson i vår verksamhet.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Hantera och leda aktiviteter kopplade till projekt och personal; hålla kontakt med team för att säkerställa att projektet går enligt plan.
  • Samarbeta med interna och externa kunder angående projektleverans samt kommunicera och hantera förväntningar.
  • Arbeta i enlighet med Inwidos Produktutveckling och Leveransprocess, samt ge förslag på och implementera förbättringar för en ökad effektivitet.
  • Ansvara över att budget och deadlines nås samt prioritering backlodge.
  • Identifiera risker och åtgärder för att säkerställa att tids-, kostnads- och kvalitetskrav är nådda.
  • Vara en del av sourcingprocessen och ha kontakt med leverantörer under industrialiseringen av produkten.
  • Definiera planer för testning av komponenter och system för att säkerställa att kvalitet och prestation möter kraven.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att rapportera till VP och R&D och arbeta på Inwido Shared Smart Service Centre Ideon i Lund.

 

VEM ÄR DU?

Du är en erfaren projektledare med vana av att driva projekt, gärna inom hårdvaru- och /eller mjukvaruutveckling. Du har särskild kompetens inom kravanalys, planering, kvalitets- och riskhantering.
Du har erfarenhet av att arbeta inom Agila metoder (Scrum och Kanban) då du drivit IT projekt och du har förmodligen en ingenjörs- eller ekonomexamen alternativt liknande utbildning. Du motiveras av att arbeta inom en start-up verksamhet och drivs av den entreprenöriella kulturen där du får möjlighet att arbeta självständigt och föränderligt i ett högt tempo.


Du uppskattar att arbeta i ett team, då du får använda din kommunikativa sida, förmåga att etablera tillit och leda teamet att nå goda resultat. Du är skicklig på att få fram ditt budskap och villig att gå utanför din bekvämlighetszon med en proaktiv och positiv attityd och en pragmatisk mentalitet.
Du har en praktisk attityd men med en förmåga att förändra perspektiv från strategi till detaljerad handling. Du har god interpersonell kännedom och är duktig på att inspirera och leda personer på olika nivåer.


I denna kommunikativa roll behöver du vara flytande inom engelska och svenska.

Om Inwido AB

Inwido is Europe’s largest supplier of windows and a leading door supplier. The company has operations in Denmark, Finland, Norway, Sweden, Estonia, Germany, Lithuania, Ireland, Poland, the UK and Austria and also exports to a large number of countries. The Group markets some 20 strong local brands including Elitfönster, SnickarPer, Hajom, Hemmafönster, Outline, Tiivi, Pihla, Diplomat, and Sokolka. Inwido has about 4,000 employees and generated sales of approximately SEK 5.7 billion in 2016. The Group’s headquarters are located in Malmö, Sweden.
For more information about Inwido go to inwido.com

IQ from Sehéler Network on Vimeo.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lovisa Wang-Larsen 0708-888 411.
Läs vidare
Sök jobbet
Arbetsgivare Inwido AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-11-05

Frågor om jobbet

Lovisa Wang-Larsen
Kontakta din rekryterare

Lovisa Wang-Larsen

0708-888 411

Räkna ut avståndet till jobbet


Scheelevägen 15, Lund


map

Andra jobb som kanske passar dig