TNG
QA koordinator till Arjo i Malmö

QA koordinator till Arjo i Malmö

Vill du arbeta med kvalitetssäkring / Quality Assurance på ett internationell bolag? Vi söker en QA Koordinator till Arjo i Malmö!

Drivs du av att arbeta i en fartfylld, internationell och dynamisk miljö med varierande arbetsuppgifter? Som QA Koordinator har du en omväxlande roll med support och utveckling av kvalitetsprocesser. Har du tidigare arbetat med kvalitetskontroll, kvalitetsdokument och/eller testning av produkter? Till vår kund Arjo i Malmö som verkar inom medicinteknik söker vi dig som är tillgänglig relativt omgående för ett längre konsultuppdrag inom Quality Assurance / kvalitet.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Som QA koordinator arbetar du med support och stöttning inom område kvalitet. Dina arbetsuppgifter är bl a att:

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt. Uppdraget förväntas pågå i minst 6 månader med god möjlighet till förlängning. Din arbetsplats är Arjos huvudkontor i Malmö och du ingår i det nordiska teamet inom kvalitet och OHS (Occupational Health and Safety).

Våra förväntningar

Vi söker dig som arbetat administrativt eller koordinerande med något eller flera av följande områden:

Vi ser gärna att du:

Lär känna Arjo – din framtida arbetsgivare

På Arjo är vi övertygade om att goda förutsättningar för mobilitet i vårdmiljöer är en central del av att erbjuda vård av hög kvalitet. Våra produkter och lösningar för patientförflyttning, hygien, desinfektion, diagnostik, behandling av bensår, förebyggande av trycksår och ventrombos samt våra sjukvårdssängar, är utformade för att främja mobilitet, säkerhet och värdighet i alla vårdsituationer. Med 60 års erfarenhet av att förbättra vardagen för patienter och vårdgivare, och ett globalt team på över 6 000 personer, arbetar vi ständigt för att skapa bättre resultat för människor som möter utmaningar inom mobilitet. Läs mer på www.arjo.com

Avstånd till arbetsplatsen

Hans Michelsensgatan 10, Malmö. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Arjo

Söktips från Rebecca Andersson – din rekryterare!

Rebecca Andersson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Du får möjlighet att arbeta på ett uppdrag hos en av världens ledande samarbetspartner för god mobilitet
  • Arjo erbjuder en säker och stimulerande arbetsmiljö där initiativ och samarbete uppmuntras
  • Hållbarhet är en självklar och viktig del i Arjos dagliga verksamhet 

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Rebecca Andersson


Arjo

Individuell lön
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-08-15