Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Friskvård Friskvård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Dedikerad konsultchef Dedikerad konsultchef

10 st rådgivare (kundtjänst) till Swedbank i Piteå

Vill jobba med kundservice på Swedbanks kundcenter i Piteå? Sök då ett av 10 jobb på heltid inom deras kundtjänst!

Uppdragsgivare Swedbank
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-07-20

Frågor om jobbet

Hendrik Christiansson
Kontakta din rekryterare

Hendrik Christiansson

070-9378702

Vill jobba med kundservice på Swedbanks kundcenter i Piteå? Sök då ett av 10 jobb på heltid inom deras kundtjänst!

Nu söker vi flera kundtjänstmedarbetare som vill arbeta med att skapa nöjda kunder utifrån värderingarna – enkel, öppen och omtänksam. Nu behöver vi på TNG dig som brinner för att ge kundservice i världsklass till vårt team hos Swedbank i Piteå!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Utöver möjligheten att starta din interna karriär på en av Sveriges största banker och få jobba med teknik, service och kundbemötande i en högprofessionell miljö, erbjuds alla nyanställda en introduktionsutbildning på tre veckor.

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du omfattas också av våra övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Som konsult på TNG kommer du även ha en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som har en kontinuerlig kontakt med dig, arbetar för att du ska få en önskad utveckling i din yrkesroll samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som rådgivare i kundtjänst-teamet kommer du svara på samtal från bankens kunder och hjälpa dem med deras frågor samt ge råd och tips. Du kommer också coacha kunderna till att använda bankens funktioner på ett optimalt sätt. Ditt ansvar är att med lyhördhet och proaktivitet ge alla kunder ett effektivt samtal med hög kvalitet. Swedbank har en tydlig vision om ett bemötande som alltid utgår ifrån värderingarna - enkel, öppen och omtänksam. Det vill vi att du kan skriva under på, och leva upp till, i alla kontakter du har med bankens kunder.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Jobbet är på heltid och långsiktigt. Du arbetar i Swedbanks kundcenter med placering i Piteå i fina och fräscha lokaler i Furunäset. Planerad start är i början av september och anställningen börjar med en utbildning på tre veckor.

Arbetstiderna är schemalagda och kan fördelas på alla veckodagar (inklusive helger) mellan kl 06:45 – 23:15. 

VEM ÄR DU?

Det viktigaste för oss är vad du kan och vill göra framåt. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av kundbemötande och service. Det är naturligt för dig att bemöta olika slags människor med olika behov. Du bör ha ett stort intresse för teknik och IT samt tycker det är kul och spännande med nya digitala lösningar. Har du även erfarenhet av teknisk support och intresse för ekonomi så är det toppen! 

 

Om Swedbank

Vill du vara med och bygga ett större liv för människor, företag och samhälle? Som medarbetare eller konsult hos Swedbank formar du din egen och andras framtid. Skapar växtkraft genom idéer och kapital. Är med och förändrar, förbättrar och förverkligar. Öppnar nya dörrar och stänger gamla. Vi erbjuder ständiga utmaningar och coachande chefer som ser just din potential. Vi söker medarbetare som delar våra värderingar: öppen, enkel och omtänksam.

INTRESSERAD?

Sök då enkelt med CV eller din Linkedin-profil. Vi behöver inget personligt brev - utan motivera i vårt ansökningsformulär varför du är intresserad av jobbet.

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos Swedbank. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Uppdragsgivare Swedbank
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-07-20

Frågor om jobbet

Hendrik Christiansson
Kontakta din rekryterare

Hendrik Christiansson

070-9378702

Räkna ut avståndet till jobbet


Belonasvägen 2B, Piteå


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden