TNG

Receptionist på heltid till Älvstranden i Göteborg

Vill du kombinera service med administration i ett omväxlande jobb som receptionist? Nu söker vi dig till Älvstranden i Göteborg!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-03-01
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Joacim Karlsson
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Joacim Karlsson

031-761 22 29

Vill du kombinera service med administration i ett omväxlande jobb som receptionist? Nu söker vi dig till Älvstranden i Göteborg!

För dig som gillar mixen av administrativa uppgifter och ett jobb med många kontaktytor så är jobbet som receptionist på Älvstranden Utveckling AB något för dig. Med din känsla för service och koordinerande egenskaper inom administration blir du en viktig tillgång för Älvstrandens besökare och medarbetare.

Älvstranden Utveckling AB i Göteborg är kommunalt bolag som jobbar med Vision Älvstaden med målet att främja och skapa en inkluderande, grön och dynamisk innerstad runt älven tillsammans med näringsliv och förvaltningar.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta i ett bolag inom stadsutveckling med en vision om att skapa hållbara stadsdelar där alla kan trivas. Du får en central roll på kontoret med ansvarsområden och jobbar i en miljö där det rör sig mycket människor. Vidare får du en möjlighet att bidra till en högkvalitativ service internt på bolaget såväl som externt för bolagets gäster.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Bemanna receptionen under öppettider.
  • Hålla ordning och reda på kontoret, gemensamma ytor samt kontorsplatser.
  • Ta hand om besökare, gäster, post, bud, leveranser m.m.
  • Beställning och inköp av kontorsmaterial, fika m.m. till receptionen och kontoret. 
  • Stötta organisationen med diverse administrativa arbetsuppgifter, exempelvis vid event och konferenser.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Ditt ansvar på Älvstranden blir att sköta administration och koordinering av receptions- och kontorsfrågor. Du kommer också bli delaktig i att skapa trivsel på kontoret genom att vara ambassadör för Älvstrandens värdegrund. Du jobbar receptionens öppettider som är 07:45 till 16:45. Kontoret ligger på Lindholm och du jobbar i attraktiva och fräscha lokaler. Kontoret har kollektivtrafiken nära utanför dörren och för dig som tar bilen finns det goda parkeringsmöjligheter.

Jobbet är initialt ett konsultuppdrag på fyra månader med start i mars. För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

I receptionen är det mycket som kan hända samtidigt och för att kunna hålla fokus på effektivitet och proaktivitet behöver du ha god förmåga att prioritera och hantera många uppgifter parallellt. Du är positiv och kommunicerar enkelt med besökare och kollegor på ett tydligt och trevligt sätt, så att alla känner sig välkomna. Som person är du positiv med en "can do" attityd och med stor lyhördhet för omgivningens behov. Vidare är du strukturerad, proaktiv och noggrann i ditt arbetssätt då du har många ansvarsområden inom receptionen. Andra egenskaper som värdesätts högt på är prestigelöshet och integritet. Du behärskar både svenska och engelska, i tal och i skrift.

Du har en gymnasial utbildning, gärna med inriktningen service. Vi ser att du har några års erfarenhet av ett servicerelaterat yrke, gärna inom reception eller administration. Du behöver även ha goda datakunskaper, framför allt inom Office-paketet, för att kunna arbeta effektivt. Det är meriterande om du tidigare har jobbat med SharePoint.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-03-01
Joacim Karlsson
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Joacim Karlsson

031-761 22 29

Räkna ut avståndet till jobbet


Lindholmsallén 10, Göteborg


map

Andra jobb som kanske passar dig