Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Mobil Mobil
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal

Redovisningschef till Ur & Penn

Affärsorienterad redovisningschef till Ur & Penn

Arbetsgivare Ur & Penn
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-11-16

Frågor om jobbet

Dana Jennerström
Kontakta din rekryterare

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Affärsorienterad redovisningschef till Ur & Penn

Drivs du av att jobba i en föränderlig och fartfylld miljö på ett familjeägt företag inom detaljhandel? Har du gedigen erfarenhet av redovisning och söker en ansvarsfull roll? Är du prestigelös och har fokus på affärer?
Då kan du vara den personen vi söker till Ur & Penn.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder ett givande arbete i ett företag med mycket energi och driv, där du kontinuerligt har möjlighet att utvecklas. Tillsammans med oss blir du en del av ett hungrigt och energiskt team som vill bidra med nytänkande och innovativa förändringar till vår bransch. Vi erbjuder en fartfylld och kreativ arbetsmiljö. Med vårt sociala engagemang har du även möjlighet att göra skillnad och bidra till mer glädje i människors vardag.

Vårt huvudkontor är beläget i Upplands Väsby och detta är en tillsvidaretjänst på heltid, med start enligt överenskommelse.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som redovisningschef kommer dina arbetsuppgifter innebära att planera, fördela och leda det löpande redovisningsarbetet för våra svenska samt finska bolag.

Vidare kommer dina arbetsuppgifter innebära att:

 • Sammanställa månads- och årsbokslut
 • Ansvara för koncernavstämningar
 • Ansvar för skattedeklarationer
 • Ansvara för interndebitering mot dotterbolagen i Holland och Finland
 • Analysera och dokumentera månadsvisa resultat- och balansräkningar
 • Presentera analyser och rapporter inför ledningsgrupp och koncernledning
 • Koordinera och ge support vid upprättande av budget och prognoser i nära samarbete med företagets Business Controller.

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som redovisningschef hos oss kommer du att ha ett övergripande ansvar för redovisningsarbete för våra finska och svenska bolag. Du kommer att ingå i Ur & Penns ledningsgrupp och driva såväl det operativa som strategiska arbetet framåt. Du kommer att ha personalansvar för fem medarbetare på ekonomiavdelningen och rapporterar till VD för Ur & Penn.

VEM ÄR DU?

Kvalifikationer:

 • Du är civilekonom eller har motsvarande utbildning, gärna med inriktning mot redovisning
 • Du har minst 3-5 års erfarenhet av kvalificerad redovisning
 • Du har erfarenhet av bokslut och rapportering
 • Du har ett systemintresse och är en van användare av Excel

Som person är du driven och affärsinriktad och trivs med att arbeta proaktivt. Ditt analytiska kunnande är väl utvecklat och du arbetar självständigt, strukturerat och effektivt. Du tar initiativ och har hög ansvarskänsla. Då tjänsten innebär många kontaktytor söker vi dig som har en god social och kommunikativ förmåga. Som chef för en redovisningsavdelning är du självklart en välorganiserad person som har förmågan att delegera och följa upp, du trivs med breda uppgifter och har förmågan att prioritera dina arbetsinsatser. Vi ser att du även är strategiskt- och affärsorienterad lagd för att kunna utveckla, leda och optimera arbetsgruppen.

Om Ur & Penn

Ur & Penn grundades år 1943 av Erling Persson och är idag med över 100 butiker Skandinaviens ledande kedja inom klockor och modeaccessoarer. Vår idé och vårt framgångskoncept är att revolutionera en mycket konservativ industri genom design och marknadsföring av egna varumärken till revolutionerande priser.

Vid sidan av att skapa fantastiska accessoarer brinner vi för att göra skillnad. Vi vill bygga ett företag som lämnar världen lite bättre. Vi har länge arbetat med välgörenhetsprojekt av olika slag genom aktiva insatser där våra egna medarbetare deltar i olika krissituationer. På huvudkontoret i Upplands Väsby arbetar idag ca 60 personer med hjärta, energi och mycket humor.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Arbetsgivare Ur & Penn
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-11-16

Frågor om jobbet

Dana Jennerström
Kontakta din rekryterare

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Räkna ut avståndet till jobbet


Almungevägen 2 194 51 Upplands Väsby


map

Andra jobb som kanske passar dig