Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Friskvård Friskvård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Dedikerad konsultchef Dedikerad konsultchef

Redovisningsekonom för framtida uppdrag

Söker du nya utmaningar inom redovisning? För framtida uppdrag söker vi på TNG redovisningsekonomer. Sök idag!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-07-18

Frågor om jobbet

Maria Olofsson
Kontakta din rekryterare

Maria Olofsson

0704851214

Söker du nya utmaningar inom redovisning? För framtida uppdrag söker vi på TNG redovisningsekonomer. Sök idag!

Våra kunder återfinns inom en mängd olika branscher och vi söker personer med varierande bakgrund. Uppdragen kräver olika mycket erfarenhet, därför söker vi både dig som är relativt nyexaminerad och dig som har mångårig erfarenhet.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en möjlighet att få arbeta på spännande företag i en bred roll inom redovisning. Du kommer att arbeta ute hos vår kund under hela perioden och vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Uppdragens längd och omfattning varierar beroende på våra kunders behov och kan innefatta:

  • Löpande redovisningsarbete
  • Vara delaktig och upprätta bokslut
  • Hantera värderingsfrågor och producera och presentera ekonomiska rapporter.

De flesta uppdrag ska tillsättas relativt omgående och ingår i vår bemanningsverksamhet, vilket innebär att du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår kund. Vissa uppdrag kan leda till rekrytering och därmed en anställning hos våra uppdragsgivare.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Uppdragens längd och omfattning varierar beroende på våra kunders behov. Många av våra uppdrag tillsätts relativt omgående och ingår i vår bemanningsverksamhet, vilket innebär att du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår kund. Vissa uppdrag kan leda till rekrytering och därmed en anställning hos våra uppdragsgivare.

VEM ÄR DU?

För att passa för jobbet söker vi dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, meriterande om det är med inriktning på redovisning. Du har även praktiskt erfarenhet av redovisningsarbete vilket innebär att du känner dig trygg i rollen och dess arbetsuppgifter och har lätt för att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner. Karaktärsdrag som är viktiga att inneha är noggrannhet, kommunikativ, social kompetens samt samarbetsförmåga.

Om TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Läs vidare
Sök jobbet
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-07-18

Frågor om jobbet

Maria Olofsson
Kontakta din rekryterare

Maria Olofsson

0704851214

Räkna ut avståndet till jobbet


Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden