TNG

Redovisningsekonom för uppdrag i Göteborg

Är du ekonom och införskaffa dig ny kunskap? Vi söker nu dig som letar efter nya utmaningar i Göteborg med omnejd!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-04-21
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Joacim Karlsson
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Joacim Karlsson

031-761 22 29

Är du ekonom och införskaffa dig ny kunskap? Vi söker nu dig som letar efter nya utmaningar i Göteborg med omnejd!

Söker du efter en ansvarsfull roll inom ekonomi med fokus inom redovisning, där du får bidra med struktur och noggrannhet? I Göteborg och med omnejd har vi flera intressanta uppdrag på gång och vill därför komma i kontakt med dig som är redovisningsekonom för kommande uppdrag och jobb hos våra kunder! Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig ett utmanande och självständigt arbete på en ny arbetsplats. Vidare får du en möjlighet att få göra skillnad i redovisningsarbete under kritiska perioder och bidra med din unika kompetens. Hos våra kunder blir du en uppskattad resurs och får ägna dig åt kvalificerat arbete inom ekonomi och redovisning.

Det blir sällan långtråkigt att jobba som interimskonsult då du har möjligheten att arbeta med flera olika bolag med varierande inriktningar. Kanske kommer du trivas på ett företag som du inte hade sökt dig till i vanliga fall? Vi på TNG har ett stort nätverk med kunder i ett flertal olika branscher.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Uppdragens längd och omfattning varierar beroende på våra kunders behov men arbetsuppgifterna innefattar vanligtvis:

  • Månadsbokslut och årsbokslut
  • Årsredovisning (helt eller delvis)
  • Momsredovisning
  • Kontoavstämningar
  • Upprättande av ekonomiska rapporter
  • Analysarbete
  • Koncernredovisning
  • Likviditetsrapportering
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

De flesta uppdrag ska tillsättas relativt omgående och ingår i vår konsultverksamhet, vilket innebär att du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår kund. Driver du eget som konsult kan vi hjälpa dig att hitta nya uppdrag, både interimsuppdrag och längre konsultuppdrag. Vi söker även dig som är intresserad av en tillsvidareanställning hos en av våra kunder. 

Som konsult omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och våra andra förmåner. Uppdragens längd kan variera, från någon månad till längre perioder, där även vissa uppdrag kan leda till överrekrytering och därmed en fortsatt anställning hos våra uppdragsgivare. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Som redovisningsekonom söker vi dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, med inriktning redovisning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet av redovisningsarbete vilket vi tror innebär att du känner dig trygg i rollen och dess arbetsuppgifter samt har lätt för att snabbt sätta dig in i nya uppgifter och rutiner. Vidare ser vi att du tar ansvar för ditt eget arbete och slutför arbetsuppgifter på utsatt tid då många roller innebär stort ansvar under kritiska perioder.

Vidare har du mycket goda kunskaper i Excel, samt hanterar övriga Office-paketet med van hand. Det är viktigt att du har förmåga att se helheten i redovisningen. Som person är du noggrann, strukturerad och effektiv, samt har lätt för att samarbeta. 

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-04-21
Joacim Karlsson
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Joacim Karlsson

031-761 22 29

Räkna ut avståndet till jobbet


Östra Hamngatan 16


map

Andra jobb som kanske passar dig