TNG

Redovisningsekonom inom support i Stockholm

Gillar du att arbeta med problemlösning och support samt har erfarenhet av ekonomi? Läs mer här!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-02-28
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Julia Wengse
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Julia Wengse

0768 72 57 77

Gillar du att arbeta med problemlösning och support samt har erfarenhet av ekonomi? Läs mer här!

Vill du arbeta i en roll inriktad på service och ekonomi? Har du tidigare jobbat inom ekonomi och vill ge support till kollegor inom området för ekonomi? Just nu håller vår kund på med ett större byte av system och söker därför 4 personer till sin support inom ekonomi som vill vara med och bidra till företagets fortsatta utveckling. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som ekonom inom support blir du en del av ett spännande bolag där hållbarhet och innovation är i fokus. Du blir en del av ett härligt team på en stor ekonomiavdelning där du får vara med och bidra till företagets pågående utvecklingsresa.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som ekonom inom support kommer du att supportera hela verksamheten inom ekonomifrågor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta bland annat:

  • handledning av attester, kontering, kodplaner och inleveranser
  • påminnelsehantering
  • leverantörskontakt
  • ad hoc uppgifter inom avdelningen
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Kunden sitter i fina lokaler på Kungsholmen och du arbetar kontorstider (38,5 timmar i veckan) med möjlighet till flextid. Tjänsten är tänkt att starta omgående och sträcker sig till årsskiftet med goda möjligheter till förlängning.

Som konsult via TNG arbetar du ute hos kund under hela perioden och omfattas givetvis av vårt kollektivavtal med förmåner så som tjänstepension och friskvårdsbidrag.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet inom ekonomiarbete och trivs i en serviceinriktad roll. Vi ser också att du har arbetat i M3 (fd. Movex) och det är meriterande om du har kunskap inom Procure2Pay. Har du tidigare jobbat i något ärendehanteringssystem eller deltagit i förbättringsarbete är det också ett plus.

Som person ser vi att du är självgående och lösningsfokuserad då du kommer att arbeta självständigt med både interna och externa kontaktytor. Du har en god serviceförmåga och en positiv inställning till arbetet då du kommer att stötta medarbetare i en systemövergång.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-02-28
Julia Wengse
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Julia Wengse

0768 72 57 77

Räkna ut avståndet till jobbet


Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig