TNG

Redovisningsekonom till Folkuniversitet, Stockholm

Vill du jobba med redovisning i en bred roll? Vi söker en redovisningsekonom till Folkuniversitetet i Stockholm. Läs mer här!

Uppdragsgivare Folkuniversitetet
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-03-16
Friskvård Friskvård
Flextid Flextid
Centralt kontor Centralt kontor
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Helena Björk
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helena Björk

0709-513569

Vill du jobba med redovisning i en bred roll? Vi söker en redovisningsekonom till Folkuniversitetet i Stockholm. Läs mer här!

Vill du bli en del av Folkuniversitetet, ett studieförbund som ser att kunskap har ett värde i sig - både för den enskilde och för samhällsutvecklingen i stort? Trivs du att jobba med redovisning och bokslut och få möjligheten växa och ta stort eget ansvar? Som redovisningsekonom på Folkuniversitetet får du möjlighet att jobba brett med många olika kontaktytor och blir en del av ett härligt team där stöttning och hjälpsamhet är en självklarhet. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Arbetsplatsen är trivsam och det är ett team med positiva, kompetenta kollegor som väntar på dig! Gillar du att jobba med utveckling och förändring kan vi locka dig med en fartfyllt tid framåt. Vi förutsätter att du delar vår syn på människors lika värde och rätt till kunskap! Vi värdesätter också de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning bidrar till för verksamheten.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som redovisningsekonom på Folkuniversitetet arbetar du huvudsakligen med:

  • löpande bokföring
  • bokslut, där du självständigt ansvarar för periodiseringar
  • månatliga rapporter
  • ad hoc uppgifter som kan förekomma på en ekonomiavdelning

Du kommer också att bidra i arbetet med likviditetsprognoser, årsredovisning och koncernredovisning samt stötta kollegor i teamet när det behövs.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är ett vikariat på heltid och du arbetar kontorstider, med möjlighet till viss flexibilitet. Vikariatet förväntas att starta i början av april och pågår till slutet av februari 2019. Möjligheten till förlängning finns.

Tjänsten är placerad centralt i vackra lokaler med närhet till tunnelbanestationen Rådmansgatan. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av och känner dig trygg med redovisning och bokslut. Du trivs i en roll med mycket eget ansvar och har ett arbetssätt fokuserat på lösningar. I teamet är det stort fokus på stöttning och vi ser att du är en person som gärna hjälper till där det behövs. Du har god förmåga att arbeta strukturerat och noggrant då du ansvarar för redovisning och bokslut för vissa bolag i koncernen.

Folkuniversitetet

Folkuniversitetet

Studieförbundet Folkuniversitetet bedriver folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vår idé är att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv. Kunskap förändrar. Vi anser att kunskap har ett värde i sig, för den enskilde och för samhällsutvecklingen i stort. Folkuniversitetet ska vara en naturlig mötesplats för människors fria kunskapssökande – för lärande, kulturupplevelser och möjlighet till reflektion. Folkuniversitetet bedriver folkbildning och vuxenutbildning på ett 100-tal orter i Sverige. Vi uppbär statsbidrag för de delar av verksamheten som är folkbildningsarbete. Folkuniversitetet drivs i stiftelseform och utan vinstintresse. Folkuniversitetet är partipolitiskt obundet och fristående från religiösa och fackliga intressen.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare Folkuniversitetet
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-03-16
Helena Björk
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helena Björk

0709-513569

Räkna ut avståndet till jobbet


Kungstensgatan 45


map

Andra jobb som kanske passar dig