TNG

Redovisningsekonom till internationellt företag

Redovisningsekonom till voestalpine Böhler Welding Nordic i Malmö

Arbetsgivare voestalpine Böhler Welding Nordic
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-01-24
6 v semester 6 v semester
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Anna Nydahl
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Nydahl

0709809757

Redovisningsekonom till voestalpine Böhler Welding Nordic i Malmö

Är du en ekonom som drivs av att förbättra och hitta lösningar och som trivs i en internationell miljö?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

voestalpine Böhler Welding Nordic AB är ett försäljningsbolag i Norden som ingår i Voestalpine koncernen, där voestalpine Böhler Welding är ett ledande företag i svetsbranschen. voestalpine Böhler Welding Nordic behöver utöka organisationen med en Redovisningsekonom till deras kontor i Malmö. Tillsammans med duktiga och erfarna kollegor har du goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Då företaget nyligen har flyttat till helt nybyggda lokaler i Fosie kommer du att arbeta i öppet kontorslandskap i ny och fräsch miljö.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

• Budget, prognos och löpande rapportering till moderbolaget
• Löpande bokföring
• Årsredovisning och deklaration
• Reseräkningar
• Kund och leverantörsreskontran
• Hantera in- och utgående betalningar
• Interna avstämningar mellan dotterbolagen
• Moms och skattedeklarationer
• I övrigt utföra förekommande arbetsuppgifter inom ansvarsområdet och arbetsuppgifter anvisade av   direktrapporterande chef

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

voestalpine Böhler Welding Nordic är på en digitaliseringsresa och du kommer att vara delaktig i arbetet med att bland annat digitalisera våra processer inom ekonomi. I denna roll kommer du att ha många kontaktytor inom företaget. Du kommer bland annat ha mycket kontakt med våra kollegor i Tyskland och Belgien samt ha kontinuerlig dialog med de andra säljbolagen i Norden.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att vara den självständiga Redovisningsekonomen som vi söker, tror vi att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare och gärna från ett större internationellt företag. Du har lätt för att sätta dig in i nya system och har stor kunskap i Excel. Vidare har du en vilja att utvecklas och drivs av att förbättra och hitta lösningar. Det är meriterande om du har arbetat i SAP och Business Warehouse. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi.

Vi söker dig som är strukturerad, har ett öga för detaljer samt ett genuint intresse av siffror. Det är viktigt att du är självgående och tar ansvar för ditt arbete. För rollen är det också viktigt att du är kommunikativ, noggrann, kvalitetsmedveten och prestigelös.


Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.

voestalpine Böhler Welding Nordic

voestalpine Böhler Welding Nordic

,Med mer än 100 års erfarenhet är voestalpine Böhler Welding globalt ledande på lösningar för de dagliga utmaningarna inom områdena; sammanfogning, slitage- och korrosionsskydd samt hårdlödning. Sortimentet växer ständigt för att kunna vara en Full Solution provider. Närheten till kunden garanteras av våra dotterbolag i mer är 20 länder, med cirka 2000 anställda och mer än 1 000 distributörer över hela världen. Med individuell rådgivning från våra applikationstekniker och svetsingenjörer garanterar vi att våra kunder klarar de tuffaste svetstekniska utmaningarna. voestalpine Böhler Welding erbjuder tre specialiserade produktmärken för att tillgodose våra kunders och samarbetspartners behov.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
voestalpine Böhler Welding Nordic
Arbetsgivare voestalpine Böhler Welding Nordic
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-01-24
Anna Nydahl
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Nydahl

0709809757

Räkna ut avståndet till jobbet


Stenåldersgatan 7, Malmö


map

Andra jobb som kanske passar dig