TNG

Redovisningsekonom till Kommuninvest i Örebro

Erfaren redovisningsekonom sökes till konsultuppdrag på Kommuninvest i Örebro

Uppdragsgivare Kommuninvest
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-12-01
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Eva Sahlin
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Erfaren redovisningsekonom sökes till konsultuppdrag på Kommuninvest i Örebro

Vill du bidra till att sänka svenska kommuners lånekostnader?

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av löpande redovisning och som är tillgänglig senast i början av december. Uppdraget kommer att pågå till slutet av augusti 2020 och kan komma att övergå i anställning hos Kommuninvest.

Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds en möjlighet att som konsult arbeta på en arbetsplats som tycker det är viktigt att man som medarbetare ska kunna kombinera sitt arbete med fritid och familjeliv. Kommuninvests medarbetare är kompetenta och utvecklingsinriktade och uppmuntras till intern rörlighet.

För rätt person kan detta konsultuppdrag övergå i anställning hos Kommuninvest.

Kommuninvest bidrar till Sveriges utveckling med en lika fantastisk som enkel idé: Fler kommuner får bättre lånevillkor tillsammans, än var och en för sig. Sedan 1986 har idén bidragit till att sänka svenska kommuners lånekostnader med miljardbelopp. På Kommuninvest finns det drygt 100 personer som tror på det de gör, har en balansomslutning på över 450 miljarder, har Sveriges kommuner och regioner som uppdragsgivare och världen som arbetsplats.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Löpande redovisning
  • Budget och budgetuppföljning
  • Prognoser
  • Avstämning av balanskonton
  • Koncernelimineringar
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du tillhör redovisningsgruppen som består av fyra medarbetare där hälften arbetar med finansiell redovisning och hälften arbetar med traditionell redovisning. Gruppen ingår i ekonomiavdelningen som har 22 medarbetare.

 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du har relevant utbildning och flerårig erfarenhet av löpande redovisning.

Som person är du noggrann, ansvarsfull och självständig. Det är viktigt att du visar engagemang och bidrar med din kunskap för att nå gruppmål och serva hela organisationen. Utöver detta ser vi gärna att du motiveras av att arbeta i en ständigt föränderlig verksamhet och att du inte räds åt att ta dig an nya utmaningar.

Kommuninvest

Kommuninvest

Kommuninvest är en kommunal samverkan för effektiv och hållbar finansiering av bostäder, infrastruktur, skolor, sjukhus m.m. Tillsammans får vi bättre lånevillkor än var och en för sig. Sedan starten 1986 har samarbetet sparat miljardbelopp åt medlemmarna i form av lägre räntor. För närvarande är 289 kommuner och regioner medlemmar i denna frivilliga samverkan. Med en balansomslutning på över 450 miljarder kronor är Kommuninvest kommunsektorns största kreditgivare och ett av Sveriges tio största kreditinstitut. Huvudkontoret finns i Örebro.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Kommuninvest
Uppdragsgivare Kommuninvest
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-12-01
Eva Sahlin
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Räkna ut avståndet till jobbet


Drottninggatan 2, Örebro


map

Andra jobb som kanske passar dig