TNG

Rekryteringskonsult till internationellt företag

Är du Rekryteringskonsult och vill arbeta med operativ och strategisk IT-Rekrytering i Stockholm? Här är möjligheten för dig!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-05-10
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Åsa Jonsson
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Åsa Jonsson

0707-386709

Är du Rekryteringskonsult och vill arbeta med operativ och strategisk IT-Rekrytering i Stockholm? Här är möjligheten för dig!

Är du Rekryteringskonsult och intresserad av ny spännande teknik? Har du erfarenhet av operativ och strategisk rekrytering av tekniska profiler? Trivs du dessutom med att ha många kontaktytor kan du med driv, engagemang och nyfikenhet göra så att detta uppdrag blir ditt nästa steg i karriären.
Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Inledningsvis kommer du att arbeta med linjechefer i kundens konsultverksamhet i syfte att stötta i rekryteringsarbetet av tekniska profiler. Rollen innefattar daglig kontakt med kandidater, HR Business Partners, rekryterande linjechefer och i viss mån externa leverantörer. 
Du kommer vid sidan av detta att arbeta strategiskt med att sätta en plan för hur kunden kan bli mer attraktiv som arbetsgivare framöver. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Rekryteringskonsult har du en strategisk och operativ roll och kommer bland annat att:

  • Självständigt driva rekryteringsprojekt och processer från ax till limpa
  • Arbeta med Employer Branding och Talent Pipeline
  • Arbeta med löpande förändringsarbete
  • Arbeta med många kontaktytor både internt och externt
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett 6 månaders konsultuppdrag på heltid med start så snart som möjligt. Efter denna period finns det goda möjligheter till övertag av kund. Du är placerad på kundens kontor i Kista, Stockholm. 
Då kunden är ett internationellt företag kommer även kontakter finnas med intressenter på Nordisk och EMEIA nivå.

Som konsult hos TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss. Därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Detta innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du har en akademisk utbildning inom HR, IT, Ekonomi eller likvärdigt. Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av rekrytering inom IT samt har erfarenhet från att arbeta på ett etablerat konsultbolag eller inom en rekryteringsverksamhet med helhetsansvar för kundkontakt, kandidatupplevelse och search. 
Du behöver vara öppen, drivande och trivas med att bygga upp nya arbetsprocesser samt ha ett positivt förhållningssätt. För att trivas i rollen behöver du även tycka om att ha många kontaktytor och känna dig bekväm i att ta kontakt med olika personer i bolaget för att samla in information som behövs. Koncernspråket är engelska så du bör vara flytande i både affärssvenska och affärsengelska, i tal och skrift. 

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-05-10
Åsa Jonsson
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Åsa Jonsson

0707-386709

Räkna ut avståndet till jobbet


Västra Järnvägsgatan 15


map

Andra jobb som kanske passar dig