Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Flextid Flextid
Friskvård Friskvård
Ny Teknik Ny Teknik

Representant för Apple i Uppsala, 75%

På uppdrag av Apple Sverige söker vi nu efter en talangfull säljare som vill jobba i butik och bli en del av Apple!

Arbetsgivare Apple
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2017-10-12

Frågor om jobbet

Therese Goldring
Kontakta din rekryterare

Therese Goldring

070 145 54 51

På uppdrag av Apple Sverige söker vi nu efter en talangfull säljare som vill jobba i butik och bli en del av Apple!

Vi söker dig som har ett genuint intresse för Apples produkter. Du kommer att jobba som Apple Solutions Consultant på 75% i Apples shop på Elgigaten i Uppsala.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du får möjlighet att bli en del av ett av världens starkaste varumärken i rollen som Apple Solutions Consultant. Du ansvarar för Apples shop, relationen till varuhuset och är Apples ansikte utåt mot kunderna på plats i butik.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Rollen har fokus på försäljningen i butik (Elgigaten) där du kommer att driva Apples shop självständigt. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta: 

  • Helhetsansvar för shopen (försäljning, marknadsföra ytan och bibehålla goda relationer med varuhuset)
  • Kontinuerligt utveckla kompetensen hos varuhusets personal och bidra till att de känner sig kunniga om Apples produkter för att optimera Apples försäljning.
  • Säljbudget för Apple shopen på Elgigaten, där du också analyserar och rapporterar resultat kontinuerligt till Apples HK i Stockholm.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du vårdar Apples relation och förtroende hos varuhusets säljare och ledning. En stor del av din roll innebär att bygga team tillsammans med varuhuspersonalen, vilket kräver en social, ansvarsfull och utåtriktad inställning. 

Tjänsten är på 75% och planeras starta omgående. Du kommer att vara placerad på Elgiganten i Uppsala. Du har till viss mån möjlighet att planera din arbetstid i samråd med varuhuset, därför finns det möjlighet att kombinera detta jobb med studier.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och några års tidigare erfarenhet av butiksförsäljning och ledarskap. Kanske har du arbetat som butiksansvarig / butikschef eller säljare inom handeln med kända varumärken mot konsumenter. Du behöver ha goda kunskaper om Apples produkter samt hantera engelska och svenska obehindrat i tal och skrift.

Som säljare är du driven, ansvarsfull och har ett mycket gott affärssinne. Viktigt är även att du är noggrann med en bra känsla för vad service innebär, då ett besök i Apples shop ska vara en positiv och minnesvärd upplevelse för varje kund. För att lyckas i rollen behöver du vara självgående och ha goda ledaregenskaper, då du kommer att ges ett stort ansvar. Samtidigt behöver du vara bra på att samarbeta och skapa laganda, då du kommer att inspirera, utbilda och motivera dina varuhuskollegor dagligen.

 

Om Apple

Apple startades 1976 i USA. Apple designar Macs, världens bästa datorer, med OS X, iLife, iWork och annan professionell mjukvara. Man leder den digitala musikrevolutionen med sina iPods och iTunes Online Store. Apple har också återuppfunnit mobiltelefonen med sin revolutionerande iPhone och App Store och visar vägen för mobil media och data med sin iPad.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Arbetsgivare Apple
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-10-12

Frågor om jobbet

Therese Goldring
Kontakta din rekryterare

Therese Goldring

070 145 54 51

Räkna ut avståndet till jobbet


Verkstadsgatan 12-18, Uppsala


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden