Sök

Sales Assistant till internationellt företag

Vill du arbeta i en koordinerande roll med fokus på försäljningsstöd, i ett marknadsledande, internationellt företag?

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-04-27
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Beatrice Bjerninge
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Beatrice Bjerninge

031-7612229

Vill du arbeta i en koordinerande roll med fokus på försäljningsstöd, i ett marknadsledande, internationellt företag?

Söker du ett jobb där du får ge prov på din högklassiga serviceförmåga, både internt och externt, och dessutom med många internationella kontakter? Är du nyfiken och ständigt hungrig på att lära dig nya saker? Då kan det här vara jobbet för dig!

Vår kund erbjuder ett brett utbud av olika tjänster och produkter inom stålindustrin, och är idag marknadsledande inom sitt område. Placering i fina lokaler centrala Göteborg. Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag med goda möjligheter till anställning direkt hos kunden. Tillsättning ska ske så snart som möjligt.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Den här tjänsten passar dig som vill bli en del av ett litet men dynamiskt team, där du samtidigt varje dag blir påmind om att ni tillhör en stor internationell organisation. Du får sköta ditt arbete på ett mycket självständigt sätt, du planerar och strukturerar själv upp dina dagar, självklart med stor lyhördhet för dina kollegor och kunders behov. Du arbetar centralt i Göteborg med goda kommunikationsmöjligheter och närhet till allt.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som försäljningsassistent stöttar du dina kollegor i säljorganisationen för att på alla sätt säkerställa smidiga affärsprocesser. Du har också direktkontakt med företagets kunder, per telefon och mail. 

Ett urval av dina arbetsuppgifter:

  •  Orderbehandling: Skapa och följa upp erbjudanden och order
  •  Koordinering och kontroll av leveransdatum, lagerhantering och returhantering
  •  Kundvård
  •  Nära samarbete med ekonomi- och marknadsavdelning
  •  Bidra till budgetarbete samt omvärldsbevakning
  •  Vara behjälplig med översättning och korrekturläsning
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Det finns en önskan från kundens sida att hämta hem uppgifter inom ekonomi som idag är outsourcade till extern revisor. Vi förväntar oss inga förkunskaper eller erfarenhet inom ekonomiområdet, men har du nyfikenheten och intresset så finns här en möjlighet att sätta dig in i även dessa uppgifter. Det handlar framför allt om bokföring och löneadministration.

 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Den här rollen passar dig som talar- och skriver obehindrat på (business)svenska och engelska, Detta är ett absolut krav då det mesta av kommunikationen både internt och externt sker på engelska. Du har god förmåga att snabbt sätta dig in i nya system. Goda kunskaper i Excel krävs, erfarenhet av SAP är meriterande men inget krav. Vidare ser vi helst att du tidigare har arbetat med försäljningsstöd i ett internationellt företag, gärna inom industri. 

Som person är du öppen och ambitiös, med ett starkt eget driv att "få saker gjorda". Du är van att arbeta självständigt och kan prioritera dina arbetsuppgifter. Du förstår vad som skapar kundvärde, är flexibel och kan anpassa dig efter kundens behov. 

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-04-27
Beatrice Bjerninge
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Beatrice Bjerninge

031-7612229

Räkna ut avståndet till jobbet


Skårs Led 3 Göteborg


map

Andra jobb som kanske passar dig