TNG
Consafe Logistics söker Key Account Manager i Lund

Consafe Logistics söker Key Account Manager i Lund

Arbeta med försäljning av marknadsledande mjukvaruprodukter! Sök jobbet som Key Account Manager på Consafe Logistics i Lund, Skåne

Vill du som KAM vara med och bidra till effektivare logistiklösningar och få möjlighet att påverka våra kunders processer? Vi söker dig med intresse för affärsutveckling, IT, relationer och tekniska lösningar. Som Key Account Manager på Consafe Logistics i Lund, Skåne, har du möjlighet att bidra till vår fortsatt utveckling och tillväxt inom Warehouse Management Systems.

Ett sammansvetsat och engagerat gäng hälsar dig välkommen och tillsammans kommer ni utveckla affärerna genom gott samarbete och god mjukvarukompetens!

Ditt anställningserbjudande

Consafe Logistics erbjuder dig en affärsdriven roll som Key Account Manager i en expansiv bransch inom mjukvaruprodukter. Här får du möjlighet att arbeta med en kvalitativ produkt och utveckla affärerna för att effektivisera processerna hos våra kunder. Följ med på vår spännande tillväxtresa och bidra med dina försäljningskunskaper och ditt tekniska intresse för att vidareutveckla våra försäljningsprocesser och stärka våra kundrelationer.  

Friskvård
Friskvård
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning
6 v semester
6 v semester

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Key Account Manager ansvarar du för ett antal stora kundkonton samt några mindre kunder inom en av våra divisioner i Sverige. Det innebär att du har ett försäljningsmål för dina kunder och ansvarar för avtals- och förhandlingsrutiner. Du arbetar dessutom med att:

Värt att veta

Som KAM är du en del av säljteamet för en av tre divisioner inom eftermarknad, som idag består av tre medarbetare som ska bli fyra. Inom respektive projekt samarbetar du nära projektledare, applikationskonsulter och utvecklare samt med dina kollegor inom nyförsäljning. Din nya arbetsplats är Consafe Logistics huvudkontor i Lund och du rapporterar till Division Manager.

Resor förekommer till viss del i tjänsten, omkring 4-5 gånger per månad, inom Sverige och Europa. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har god erfarenhet av försäljning inom mjukvara / mjukvaruprojekt och har ansvarat för att utveckla kommersiella avtal för stora kundkonton, på såväl kort som lång sikt. Det är meriterande om du har en högskole- eller universitetsexamen som systemvetare eller ingenjör inom IT/Telecom och drivs av att jobba med försäljning och utveckla kundrelationer. Alternativt högskole- eller universitetsexamen inom ekonomi, men med erfarenhet och intresse av försäljning inom IT-system.

För att lyckas i rollen är det en förutsättning att du har förmåga och erfarenhet av att skapa kvalitativ besluts- och försäljningsdokumentation. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska då kommunikation och dokumentation förekommer på båda språken. 

Personlighetsmässigt trivs du med att proaktivt utmana och ta initiativ för att skapa goda förutsättningar för tillväxt och lönsamhet. Du är duktig på att kommunicera och har förmåga att skapa tillförlitliga och långsiktiga relationer såväl externt som internt med både kunder och kollegor. Du hittar framgångsrika avtal genom ditt kreativa sätt att hitta lösningar i kombination med din goda struktur.

Lär känna Consafe Logistics – din framtida arbetsgivare

Consafe Logistics is a software development company. Our product, Astro WMS®, makes operations of logistics and supply chain companies smarter, more effective, and thus more sustainable. We’ve been in the business for more than 40 years, and we still love it! We also know that we would be nothing without our amazing co-workers, so we continuously strive to provide them with an attractive workplace with long-term development and career opportunities.

At Consafe Logistics, we live by our three core behaviors, Together We Get There, Be Accountable and Act and Strive for Greatness. We have an open and inclusive company culture, where we always find occasions to celebrate and have fun together.

Visste du att Consafe Logistics...

Erbjuder en ledande mjukvara för lagerhantering byggd på en modern plattform för att accelerera digitalisering, underlätta transformation mot automatisering, stödja hållbarhetsinitiativ och möjliggöra implementering på flera lager - så att våra samarbetspartners kan öka lönsamheten för sin logistik och förbereda sig inför framtiden.

Avstånd till arbetsplatsen

Hedvig Möllers gata 12, Lund. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Consafe Logistics

Söktips från Rebecca Andersson – din rekryterare!

Rebecca Andersson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Du får möjlighet att arbeta med en intressant och marknadsledande produkt inom logistiksystem.
  • Consafe Logistics erbjuder dig en tydlig roll i en expansiv och viktig bransch.
  • Du blir en del av ett tryggt och stabilt bolag med en god finansiell utveckling. 

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Rebecca Andersson


Consafe Logistics

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-04-09