TNG
Säljare till Kamstrup i Sverige
Detta jobb ligger som Förhandsgranskning

Säljare till Kamstrup i Sverige

Vi söker en resande säljare till Kamstrup i Sverige. Läs mer nedan.

Arbetsgivare Kamstrup
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2022-02-18
Tjänstebil Tjänstebil
Sjukvårds&shyforsakring Sjukvårds­forsakring
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Flextid Flextid
Linnea Wäringe
Vi jobbar med arbetspsykologiska tester för att lyfta din potential. Objektivt och fördomsfritt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Vi söker en resande säljare till Kamstrup i Sverige. Läs mer nedan.

Är du personen som gör det där lilla extra för att ge den bästa kundupplevelsen? Vi söker nu efter en resande säljare till Kamstrups östra distrikt vars kontor ligger i Täby, strax norr om Stockholm. Här har du chansen att spela en viktig roll i Kamstrups fortsatta implementering och försäljning av intelligenta lösningar på den svenska marknaden. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som säljare får du ett utmanande och mångsidigt jobb i en internationell och innovativ organisation som varje dag strävar efter att säkerställa drift och optimering av världens vatten-, värme- och energiresurser, där du blir en del av Kamstrups säljteam som består av 15 kompetenta kollegor. I rollen som säljare får du en kundorienterad roll där du jobbar med att digitalisera den svenska vatten sektorn.

Hos Kamstrup finns flexibel arbetstid och flera andra förmåner, inklusive friskvårdsbidrag, bonus och träningstimme.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som säljare i distrikt öst kommer du främst vare ute på fält hos kund. Du kommer tillsammans med ditt säljteam säkra fortsatt tillväxt både igenom onboarding av nya kunder samt sälja tjänster och produkter till befintliga kunder.

Summering av dina arbetsuppgifter:

  • representerar företaget, offerera och sälja Kamstrups produkter (extra fokus på vattenlösningarna). 
  • förvalta och utveckla befintliga kundrelationer kombinerat med nykundsbearbetning.
  • ansvara för hantering av ett visst antal konton i distriktet. 
  • kontinuerlig administrering av konton i CRM. 
  • Tillhandahålla en transparent och växande pipeline som understöttar målen för dig och distriktet.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som säljare hos Kamstrup blir du en del av team öst som består av 4 personer som ansvarar för Kamstrups försäljning i det östra distriktet i Sverige. Ert team är en del av Kamstrups säljteam som totalt består av 15 personer. Större delen av dina dagar kommer du att tillbringa ute hos kunder och det förekommer ca 30 övernattningar per år, du utgår från ditt hem eller från Kamstrups kontor i Täby. Tänkt start är så snart rätt person kan vara på plats. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att vara aktuell för denna roll är det ett krav att du har ett giltigt körkort, att du behärskar svenska och engelska både skriftligt och muntligt samt att du har några års erfarenhet från liknande roll. Du gillar försäljning och får energi av att skapa relationer och affärer med nya och befintliga kunder. Du har möjligvist erfarenhet från branschen och har arbetat med teknisk försäljning tidigare. 

Utöver ovanstående, lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i denna roll ser vi att du som person är relationsskapande och att du trivs i en utåtriktad roll. Du är lyhörd och kan relatera till våra kunders behov, för att sedan förvandla denna kunskap till konkurrenskraftiga lösningar för både kunder och Kamstrup. Du har förmågan att hålla presentationer med väldigt hög kvalitet, och du är villig att göra det lilla extra för att säkerställa att kunderna får den bästa upplevelsen. Du är också ansvarstagande samt strukturerad, och det kommer naturligt för dig att behålla överblicken i en hektisk arbetsmiljö med flera pågående projekt. Med ditt starka intresse för teknik drivs du också av ambitionen att ständigt öka dina kunskaper inom intelligenta mätlösningar och bli en nyckelaktör i ett globalt företag. 

Kamstrup

Kamstrup

Kamstrup är en världsledande tillverkare av systemlösningar för smart energi- och vattenmätning. Genom vårt ledarskap, expertis och passion för partnerskap, tänker vi alltid framåt när det gäller att skapa en ljusare energiframtid; en som förbättrar resultatet för varje kund, samtidigt som man skapar ett beständigt värde för de samhällen som våra kunder betjänar. Kamstrup i Sverige har 50 personer som arbetar inom sälj, leverans samt administration och är fördelat på kontoren i Karlskrona, Täby och Umeå.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare Kamstrup
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-02-18
Linnea Wäringe
Vi låter din potential och kompetens avgöra din framtid, inte magkänsla eller fördomar.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Placering

Enhagsslingan 2, Täby

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig