TNG
Säljare till konsultbolaget Echo State i Stockholm

Säljare till konsultbolaget Echo State i Stockholm

Är du en driven säljare med erfarenhet av tjänsteförsäljning och vill nu ta nästa steg in i tech-världen? Då är det dig vi söker!

Arbetsgivare Echo State
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-12-25
Centralt kontor Centralt kontor
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Friskvård Friskvård
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Daniel Johansson Falk
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Daniel Johansson Falk

0728573528

Är du en driven säljare med erfarenhet av tjänsteförsäljning och vill nu ta nästa steg in i tech-världen? Då är det dig vi söker!

Vill du bli en del av ett expansivt bolag inom Artificiell Intelligens och Machine Learning? Har du lätt för att knyta nya kontakter, har ett sinne för affärer, och älskar att ge dina kunder bästa möjliga service? Drivs du av en variationsrik vardag där du själv påverkar det dagliga arbetet? Perfekt, då kan jobbet som säljare på Echo State vara något för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Echo State är vi experter inom Artificiell Intelligens, Machine Learning och Deep Learning, och jobbar med att förbättra och utveckla våra kunders affärer. Vi använder helt enkelt den senaste tekniken för att skapa faktisk verksamhetsnytta. Det är ett varierande jobb, som kräver medarbetare som vill lära sig nya saker, förstå nya branscher och ständigt utvecklas.

Vi vill arbeta med dig som inte bara vill utan måste få utvecklas. Hos oss är det inte bara en förutsättning att du är på väg framåt, utan vi kommer hjälpa dig att ta dig dit.

Hos oss får du möjlighet att se olika företag, med olika behov och arbeta med olika tekniska lösningar. Du har möjligheten att vara allt du vill vara, och jobbet blir dessutom roligare.

Det finns en anledning att Echo State växer snabbt – våra kunder väljer oss eftersom de vet att vi har expertisen och topptalangen som leder utvecklingen när det kommer till affärsfokuserad AI.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter kommer dels att handla om att hitta nya affärsmöjligheter samt sälja in Echo State som det självklara valet när det gäller konsulter inom Machine Learning och Artificiell Intelligens. Du kommer att prospektera, kontakta, bearbeta och sälja in konsultlösningar. Du skräddarsyr lösningar för varje företags individuella behov.

Du kommer även arbeta med rekrytering av nya konsulter, vilket innefattar search av kandidater, att sälja in Echo States erbjudande och genomföra intervjuer.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är en tillsvidareanställning med omgående start enligt överenskommelse. I denna roll erbjuds du ett fritt arbete med stort eget ansvar. Introduktionen kommer innefattas av många praktiska delar så att du snabbt kommer in i arbetet på bästa sätt. 

 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av B2B där du har nått bra resultat och att du har en mycket god kommunikationsförmåga. Du vet vad som motiverar dig och är beredd på att göra ditt yttersta för att skaffa fler kunder, komma till avslut och bidra till tillväxt.

Som person är du strukturerad, driven och ansvarstagande och du får saker gjorda med god kvalité. Eftersom ditt mål är att skapa affärer räds du inte att ta egna initiativ för att nå dit du vill. Du uppskattar konstruktiv feedback för en fortsatt utveckling och du har en flexibel, samt prestigelös inställning. 

 

Echo State

Echo State

Echo State är Sveriges ledande bolag inom AI, Machine Learning, Data Science och Data Engineering. Med djup förståelse för ny teknologi maximerar vi våra kunders affärsnytta.

Varje dag möter vi företag som har en sak gemensamt: De har insett att de behöver bli datadrivna – för att kunna utmana sina konkurrenter, och i förlängningen vara ledande inom sina branscher. Och varje dag hjälper vi våra kunder med just det. Vi utgår från varje bolags unika behov och målsättningar och implementerar den senaste tekniken, för att skapa faktiskt värde och maximera verksamhetsnyttan.

Att det pratas mycket om AI och ett datadrivet synsätt har nog undgått få, men det är inte alltid lätt att se på vilket sätt ens egen verksamhet får störst nytta av tekniken. Vi arbetar med att koppla ihop teknik och affär, och tappar aldrig fokus på verksamhetsnytta. Vi använder de lösningar som faktiskt behövs, och hjälper våra kunder att implementera kunskapen det genererar i sina verksamheter.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare Echo State
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-12-25
Daniel Johansson Falk
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Daniel Johansson Falk

0728573528

Placering

Barks väg 15

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig