Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling

Save desk personal till Entercard i Stockholm

EnterCard söker nu 4 stycken serviceinriktade medarbetare till deras nya save desk avdelning. Låter det intressant? Sök idag!

Uppdragsgivare Entercard
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2017-10-01

Frågor om jobbet

Claudia Ullreich Engmer
Kontakta din rekryterare

Claudia Ullreich Engmer

0734 34 64 56

EnterCard söker nu 4 stycken serviceinriktade medarbetare till deras nya save desk avdelning. Låter det intressant? Sök idag!

Har du intresse för kundtjänst, försäljning och kundrelationer? Vill du vara med att bygga upp EnterCards nya Save Desk team där högsta kundnöjdhet står i fokus? Tycker du om att skapa ett förtroende hos kunder? Nu har du chansen att utvecklas i en spännande roll på ett av Skandinaviens ledande kreditmarknadsbolag.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Save Desk medarbetare på EnterCard kommer du få en viktigt roll i att rädda befintliga kunder. Du får chansen att vara med att utveckla nya rutiner och processer för den nya avdelningen. Du får en gedigen introduktionsutbildning för att du ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i rollen. Dessutom får du lära dig en hel del om betal- och kreditkortsprodukter, samt ekonomi- och finansieringslösningar.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Vända kunder som funderar på att avsluta sina tjänster
  • Kontakta kunder som besvarat EnterCards kundundersökning
  • Kontakta kunder för att stämma av vad de tycker om EnterCards produkter. 
  • Bygga upp en relation med kunden och skapa ett förtroende

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer ingå i ett team på totalt fyra stycken medarbetare. Ni kommer att sitta i moderna lokaler centralt i Stockholm. Detta är ett konsultuppdrag på sex månader med god chans till överrekrytering. Start är tänkt till den 1 oktober. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som tidigare jobbat med försäljning, gärna kallförsäljning, och har ett intresse för att skapa långsiktiga relationer. Du behöver vara lyhörd, serviceinriktad och kommunikativ då du kommer att jobba med komplexa frågor. Du kommer att hantera en stor mängd samtal vilket gör det viktigt att du är ambitiös och uthållig. Du stävar efter att ge en högkvalitativ service till kunder för att skapa förtroende och vinna dem tillbaka. Du föredrar att jobba i team och är flexibel. Du talar svenska och engelska obehindrat då du kommer jobba med internationella kunder, samt har en god vana av att jobba i system.

Om Entercard

EnterCard är ett av Skandinaviens ledande kreditmarknadsbolag. Vi erbjuder flexibla konsumentkrediter genom företagets egna varumärke re:member och tillsammans med våra partners. Vårt mål är att göra våra kunders vardag enklare genom att erbjuda dem smarta och flexibla finansieringslösningar. Vi finns representerat i Norge, Sverige och Danmark och har 450 engagerade medarbetare som betjänar företagets 1,7 miljoner kunder. Vi tror på samarbeten och styrkan i mångfald. Bland våra medarbetare finns 40 olika nationaliteter som bidrar med ny kunskap och kulturella erfarenheter. Vår kultur präglas starkt av våra kärnvärden passionate, innovative och genuine vilket genomsyrar allt vi gör, hur vi arbetar och bemöter kunder. Vi tror att mångfald, analytiska och engagerade medarbetare driver lönsamhet och bidrar till att företaget växer.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Uppdragsgivare Entercard
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-10-01

Frågor om jobbet

Claudia Ullreich Engmer
Kontakta din rekryterare

Claudia Ullreich Engmer

0734 34 64 56

Räkna ut avståndet till jobbet


Klarabergsgatan 60, Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden